fbpx

15 Reguli de Aur Feng Shui Tradițional

Descarcă de aici cele 15 Reguli de Aur din Feng Shui Tradițional

15 Reguli de Aur din Feng Shui Tradițional
15 reguli de aur din Feng Shui tradițional – Cătălin Vasiloiu

Înscrie-te GRATUIT în grupul Școala de Feng Shui https://www.facebook.com/groups/scoaladefengshui

49 de pagini incluzând 15 reguli de bază oferite de minunata și străvechea știință chinezească Feng Shui tradițional. Acestea se aplică pentru alegerea ideală a locuinței sau sediului de firmă. Utilizate, ele (re)aduc armonia și echilibrul din casa și viața ta. Accentuează și amplifică anumite aspecte precum cele legate de bani, prosperitate, succes în afaceri, faimă și succes academic, sănătate, dragoste, sex, relații.

Toate drepturile rezervate

Aceasta este o publicație creată de Cătălin Vasiloiu, drepturile de autor asupra întregului conținut al acesteia aparțin în totalitate autorului.

Datele și informațiile sunt prezentate în prezenta publicație sunt protejate de legea drepturilor de autor. Nu pot fi reproduse fără acordul scris și expres al autorului, cu protejarea drepturilor de autor. De exemplu, dar fără a se limita la: copierea și reproducerea tipărită sau în format electronic digital.

Utilizarea oricăror materiale aparținând autorului, pentru alte scopuri decât cel pentru care a fost dat acordul, este interzisă. Permisiunea de a folosi conținutul acestei publicații în alte scopuri decât cel personal, se acordă doar de către autor.

Autorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica atât conținutul, cât și structura publicației în orice moment și fără preaviz.

Reproducerea, traducerea si utilizarea informațiilor publicate este permisă numai cu indicarea sursei sau pentru uz strict personal. Utilizarea în alte scopuri sau în scopuri comerciale este strict interzisă.

Răspunderea legală a autorului

Autorul, Cătălin Vasiloiu, a depus toate eforturile pentru a produce această publicație la un înalt nivel de calitate, atât ca nivel de calitate a informațiilor cât și ca mod de prezentare.

A fost verificată în prealabil exactitatea informațiilor din perspectivă tehnică cât și conținutul acestei publicații.

Toate informațiile referitoare la evenimente, date dar și alte detalii referitoare la persoane juridice sau fizice au fost verificate în măsura posibilităților pe baza informațiilor obținute din diverse site-uri web, articole de presă și alte mijloace de comunicare publică.

Cu toate acestea, autorul nu oferă nicio garanție de niciun fel cu privire la conținutul acestei publicații. Autorul nu își asumă răspunderea pentru niciun fel de pierderi sau daune cauzate sau presupuse a fi cauzate, direct sau indirect, de utilizarea informațiilor conținute în această publicație.

%d blogeri au apreciat: