fbpx

Vrei să îți afli destinul? Vrei să vezi în viitor? Îți pasă de trecutul tău?

Oare există vreun om căruia nu i-ar plăcea să afle ce urmează să se întâmple în viața sa? Și chiar dacă există, acela căruia nu i-ar plăcea de fapt reprezintă excepția care confirmă regula că există permanent dorința sau cel puțin curiozitatea în subconștientul fiecărei persoane de a-și cunoaște viitorul.

BaZi - predictii

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Contactează-mă și programează-te pentru o consultație aici: CONTACT

 

Cum ar fi dacă ai ști din timp când anume va apărea în viața ta profesională următoarea oportunitate de dezvoltare? Sau când va veni schimbarea pe care o aștepți de atâta timp?

Dar dacă ai afla care este perioada din viața ta, poate chiar luna și ziua, în care îți vei întâlni sufletul pereche? Ți-ar fi de folos? Te-ai simți mai confortabil știind că ai timp să te pregătești dinainte?

Ori dacă vrei să-ți planifici o vacanță, ai fi oare mai fericit dacă totul ar decurge fără niciun incident, fără să fii pus în situații neplăcute și să eviți, de exemplu, să-ți petreci noaptea într-un aeroport sau într-o gară?

Oare ce părinți nu ar dori să-și vadă copii crescând și dezvoltându-se armonios, beneficiind de tot sprijinul și sfaturile lor cu privire la cum să ia decizii bune pentru viitorul lor, decizii care să fie în același timp corecte și avantajoase?

Lao Tzu (filosof chinez, sec. V Î. Hr.): “A-i cunoaște pe ceilalți înseamnă inteligență, dar adevărata înțelepciune este să te cunoști pe tine însuți. Să fii stăpânul altora înseamnă forță, dar adevărata putere este să te stăpânești pe tine însuți!

Desigur că atunci când deții informații și cunoști – ești mai puternic, însă când deții și informații care te avertizează din timp  despre ceea ce urmează, abia atunci poți spune că ești cu adevărat pregătit.

Știm că destinul ne-a fost scris încă de la naștere, dar nu trebuie să ignorăm rolul esențial pe care fiecare dintre noi îl jucăm în propria noastră viață, rol prin care putem reuși să facem diferența dintre succes sau decădere.

Suntem cu toții ființe raționale, iar dacă ar fi să judecăm logic – oare cum am putea să ignorăm metodele BaZi, știind că ele reprezintă de fapt singura modalitate concretă prin care poți fi sigur că cele mai importante decizii pe care le vei lua cu privire la viața ta sunt cu adevărat corecte?

Să presupunem că ești bucătar chef la un restaurant celebru și trebuie să gătești o cină importantă pentru 100 de personalități (celebrități, diplomați, ambasadori). Ai refuza să primești ajutorul unui grup format din 10 profesioniști de elită Saucier, Rotisseur, Grillardin, Friturier, Entremetier, Boucher, Patissier?

BaZi (coloanele destinului) te poate ajuta nu doar să devii mai încrezător, mai stăpân pe propriile tale acțiuni și decizii, ci mai mult, poți deveni capabil să înțelegi cel puțin 4 tipuri de analize pe care consultantul tău ți le poate oferi:

  • Analiza destinului

Analiza destinului ne permite să decodificăm și să înțelegem calea propriei vieții sau ceea ce îți este destinat. Totodată, este una dintre cele mai profunde analize BaZi posibile, deoarece avem nevoie atât de o hartă de bază statică pentru a analiza potențialul unei persoane în ceea ce privește prosperitatea, relațiile, sănătatea și zona profesională, cât și de o hartă dinamică care constă în pilonii de 10 ani ai norocului – ce ne pot oferi informații din perspectiva unor cicluri anuale și lunare, cu privire la când anume vor veni momentele favorabile sau mai puțin favorabile.

  • Analiza personalității

Chiar știi cu adevărat cine ești? Mai exact, îți cunoști capacitățile și potențialul? BaZi ne permite să ne analizăm propria personalitate în detalii surprinzător de profunde. Cu alte cuvinte, caracterul, natura, comportamentul și potențialul unei persoane pot fi decodificate detaliat prin harta sa BaZi. O hartă BaZi ne poate oferi, de asemenea, informații cu privire la IQ-ul unei persoane (coeficientul de inteligență) și EQ (coeficientul emoțional).

  • Analiza evenimentelor

Cu ajutorul hărții BaZi pot fi analizate ora și locul în care îți este destinat să trăiești un anumit eveniment din viața ta. Ai posibilitatea să profiți de toate lucrurile pozitive care se îndreaptă spre tine sau să te ferești de efectele negative ale oricărei situații dificile din viață.

De exemplu, să presupunem că ești o “burlăciță” superbă, “unicat”, dar singură și totuși disponibilă și vrei să afli când îți vei întâlni „marea iubire a vieții tale”. O analiză riguroasă a hărții tale BaZi este în măsură să facă lumină în cazul acestei situații și să-ți răspundă la întrebare!

  • Analiză generală

Prin intermediul analizei hărții BaZi pot fi analizate ciclurile economice și politice ale unei țări sau ale unor orașe – pe o scară mult mai mare, dar în același timp foarte detaliată. Chiar și amenințările, precum ar fi atacurile teroriste sau epidemiile, pot fi prezise prin analizarea unei hărți anuale BaZi.

Ca o concluzie, putem spune că BaZi te ajută:

  • să iei cele mai bune decizii în cunoștință de cauză;
  • să aduci la cote maxime potențialul tău în viață;
  • să-ți consolidezi relațiile;
  • să-i înțelegi mai bine pe cei din jurul tău;
  • să-ți alegi o carieră profesională care să-ți fie favorabilă;
  • să aplici corect principiile Feng Shui tradițional (BaZi este cunoscut sub denumirea de diagnostic pentru Feng Shui)

Pe scurt:

BaZi este despre cum să faci ceea ce trebuie, la momentul și în locul potrivit! Iar dacă ești capabil să faci asta, atunci vei avea posibilitatea să profiți din plin de tot ceea ce îți oferă viața!

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Contactează-mă și programează-te pentru o consultație aici: CONTACT

15 răspunsuri la „Vrei să îți afli destinul? Vrei să vezi în viitor? Îți pasă de trecutul tău?”

    1. Putem găsi împreună informații despre destinul dvs cu referire la tot parcursul vieții, atât pentru etapa din viața dvs care s-a încheiat cât şi pentru cea care urmează.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Cătălin Vasiloiu

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura