fbpx

1+1 Cadou! Analiza Feng Shui 2019!

PROMOȚIE: 1 + 1 CADOU!

Această prezentare necesită JavaScript.

De Crăciun, dăruiește unui prieten drag un cadou SPECIAL și UNIC, pentru CASA sau BIROUL ei sau al lui: analiza FENG SHUI 2019!

Cadoul oferit reprezintă un serviciu în valoare de cel puțin 2000 de lei!

Dacă dorești să refaci armonia și echilibrul din viața ta sau chiar să potențezi și să amplifici în anul 2019 anumite aspecte, precum cele legate de bani, afaceri, job, sănătate, dragoste, sex, relații, înscrie-te ferm și comandă analiza Feng Shui a casei sau a biroului tău până la 31 decembrie 2018!

Iar prietena sau prietenul tău drag va primi un dar deosebit! Ca și tine, servicii mele în valoare de cel puțin 2000 de lei: analiza Feng Shui și identificarea remediilor pentru casa, familia sau biroul său!

Promoția este valabilă numai pentru persoanele care se vor înscrie ferm până la data de 31 decembrie 2018!

Informații complete despre costul investiției financiare pe care dorești să o faci pentru tine și pentru cei dragi, găsești pe pagina de internet următoare:

⇒⇒⇒ https://catalinvasiloiu.ro/feng-shui/ ⇐⇐⇐

Nu există alte costuri sau taxe ascunse!

Contactează-mă acum pentru o programare!

Sună acum la 0758035588!

Locurile sunt, evident, limitate!

https://catalinvasiloiu.ro/contact/

 

OBSERVAȚIE IMPORTANTĂ:

Vor fi analizate două imobile, dar se va plăti doar analiza Feng Shui pentru imobilul cu valoarea mai mare, chiar dacă este al tău sau al celeilalte persoane căreia îi oferi cadoul, iar analiza pentru imobilul cu valoarea mai mică va fi oferită gratuit, fără niciun cost, în afară de cele aferente deplasării mele, dacă este cazul! Astfel, plătești o singură analiză Feng Shui și primești două!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: