fbpx

Anul 2021 Bivolul de Metal (辛 丑 Xin Chou) – Sectoarele negative ale casei sau biroului

Vezi mai jos caracteristicile din Anul 2021 Bivolul de Metal – sectoarele negative ale casei sau biroului

Anul 2021 Bivolul de Metal - sectoarele negative
Anul 2021 Bivolul de Metal sectoarele negative

Sectoarele negative ale casei sau biroului în Anul 2021 Bivolul de Metal (辛 丑 Xin Chou), sunt următoarele:

  • Wu Wang 五黃 Five Yellow – SUD-EST
  • San Sha 三煞 Three Killings – EST
  • Tai Sui太歲 Grand Duke Jupiter – NORD-EST1
  • Sui Po 歲破 Year Breaker – SUD-VEST1

Anul 2021 Bivolul de Metal – sectoarele negative:

Wu Wang 五黃 Five Yellow, Steaua anuală 5  – Sud-Est (112,5 – 157,5)

Sectorul de  sud-vest este afectat în 2021 de steaua 5 galben, acest lucru nu este deloc bun, aduce ghinion și reprezintă un motiv foarte serios să efectuați remedieri singuri sau apelând la serviciile unui consultant de specialitate.

Este foarte recomandat să nu interveniți mai deloc în sectorul din sud-estul casei sau biroului dumneavoastră și să mențineți această zonă cât se poate de liniștită. De asemenea, să nu faceți activități zgomotoase, renovări sau lucrări de întreținere în acest an (2021). Când este activată, steaua Cinci Galben poate aduce dezastre, boli, procese și pierderi semnificative ale averii, așa că fiți foarte atenți în sectorul de sud-est în anul 2021, deoarece acest sector va fi foarte afectat.

Remediul pentru a controla această afectare este elementul metal, însă despre cât, unde, cum și când trebuie amplasat remediul, vă va putea spune cu precizie un consultant Feng Shui.

Anul 2021 Bivolul de Metal – sectoarele negative:

The Three Killings, Cele 3 Ucideri – Est (67,5 – 112,5)

Este esențial să evitați orice formă de renovare sau lucrări de amenajare și decorațiuni interioare în partea de est a casei sau biroului dvs. între 4 februarie 2021 și 3 februarie 2022. Nu trebuie să lucrați pământul prin săparea de șanțuri sau gropi. Săparea gropilor mai mici pentru plantarea florilor și legumelor este totuși permisă. Evitați să turnați fundații sau să efectuați orice fel de lucrări de întreținere. Dar doar dacă utilizați un echipament mecanic de mare putere în zonele din interiorul sau exteriorul casei sau din grădina dumneavoastră.

Dacă nu aveți altă opțiune decât să efectuați o activitate în Est în 2021, aș recomanda să efectuați neapărat analiza Feng Shui și să amplasați remedierile pentru anul 2021.

Există și alte două reguli pe care ar trebui să le urmați în legătură cu CELE TREI UCIDERI în 2021. În primul rând, dacă vă mutați biroul în perioada acestui an, nu stați niciodată cu spatele spre Est, este mai bine să stați cu fața la Est.

Dacă aveți o ușă în estul imobilului, aveți grijă deosebită atunci când deschideți și închideți ușa, nu faceți zgomot și nu trântiți ușa. Asigurați-vă că balamalele sau broasca nu sunt stricate. Deschiderea și închiderea ușii trebuie să se facă ușor. Dacă există amortizor cu piston, acesta trebuie reglat astfel încât să nu trântească ușa.

Recomand efectuarea de urgență a reparațiilor casei sau a biroului dvs. din sectorul de est, astfel încât să nu intrați cu șantierul în anul 2021.

Anul 2021 Bivolul de Metal – sectoarele negative:

Tai Sui (The Grand Duke of Jupiter) – Nord-Est 1 (22,5 – 37,5)

La fel ca și CELE 3 UCIDERI, lui Tai Sui nu-i place să fie deranjat nici el. Efectele lui Tai Sui pot fi bune sau rele, în funcție de stelele zburătoare anuale care vin în sectorul său.

Trebuie să încercați să evitați să trântiți ușa atunci când veniți sau plecați de acasă sau de la birou. Asta în cazul în care ușa principală a casei sau biroului este îndreptată spre nord-est 1, în anul 2021. Ar trebui să evitați săpatul de gropi sau șanțuri sau renovarea imobilului în această zonă în 2021. Se recomandă instalarea unui amortizor foarte performant la ușă, care să nu permită niciodată trântirea acesteia.

Metoda tradițională chineză pentru evitarea efectelor neplăcute este analiza Feng Shui și amplasarea remedierilor înainte de începerea anului 2021.

Anul 2021 Bivolul de Metal – sectoarele negative:

Sui Po (Year Breaker) – Sud-Vest 1 (202,5 – 217,5)

Sui Po se află față în față cu Tai Sui, care în anul 2021 este sectorul de sud-vest 1. Ar trebui să acordați acestui sector aceeași atenție ca și celorlalte afectări anuale, fără să faceți renovări sau alte activități intense.

Dacă este activată, această zonă poate provoca probleme de sănătate imediate, în special în ceea ce privește persoanele mai în vârstă, deci fiți foarte atenți în sectorul sud-vest 1 al casei sau al biroului în 2021.

În mod tradițional, există remedii specifice ce pot amplasate după ce consultați un specialist Feng Shui.

© 2021 Cătălin Vasiloiu 2020. All rights reserved wolrdwide

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d