fbpx

PREVIZIUNILE LUNII AUGUST 2022 ÎN ZODIACUL CHINEZESC

Previziunile lunii august 2022: 7 august 2022 – 6 septembrie 2022, luna Maimuței de Pământ 戊申 Wu Shen

Anul tumultuos al Tigrului de Apă își continuă parcursul și iată că am ajuns la un moment interesant, pe care unii l-au așteptat de ceva vreme, un moment care ne va aminti foarte mult de luna februarie a acestui an. Dacă ești familiarizat cu metafizica chineză, atunci știi deja că în fiecare an există o anumită lună care este în opoziție (clash/ciocnire) cu energia anului și care, de obicei, aduce multe schimbări, modificări neașteptate ale evenimentelor, iar luna august 2022 se încadrează perfect în această categorie.

Previziunile lunii august 2022
Previziunile lunii august 2022

Dacă ar fi să vizualizăm Pilonul Maimuței de Pământ (戊申 Wu Shen), acesta ar arăta asemenea unui munte în interiorul căruia se află multe spații goale, caverne și peșteri în care se află comori ascunse și pasaje secrete. Dar această lună ne rezervă și multe surprize. Este posibil să ne confruntăm cu „cutremure” (la figurat), iar acest lucru poate duce la apariția unor descoperiri, a unor căi neexplorate până în prezent, dar și la blocaje pe drumurile deja bătătorite. De aceea este recomandabil să nu-ți asumi riscuri inutile și să nu explorezi peșteri și caverne dacă nu știi sigur ce se află acolo.

Însă, dacă ții cont de datele favorabile și nefavorabile în strânsă corelație cu harta ta personală BaZi, atunci parcursul tău în această lună va fi mult mai simplu și mai lin și vei reuși să depășești cu bine toate obstacolele.


Nu știi care este “zodia” ta?

Plotează-ți harta personală BaZi aici și vezi ramura (“zodia”) din coloana anului (YEAR), undeva în dreapta sus.

https://bazibz.masteryacademy.com/App/Basic/Default.aspx


Clash-ul dintre Tigrul și Maimuță este unul foarte puternic și dinamic, care, pe de o parte, va duce la descoperiri și invenții în afaceri și în educație, dar va duce și la apariția unor sentimente de irascibilitate și nervozitate în acțiuni, cât și la modificarea listei de priorități și a rutinei din viața de zi cu zi.

Având în vedere ultimele evenimente de la nivel global, acestea vor căpăta o nuanță ușor diferită deoarece intensitatea pasiunii va atinge apogeul, motiv pentru care oamenii vor avea tendința să exagereze și să interpreteze orice remarcă nevinovată ca fiind o adevărată provocare. Cel mai probabil, vor continua schimbările la nivelul polurilor de putere și vom asista la modificări la nivelul conducerii țărilor prin demisii și înlocuiri.

Unii oameni vor resimți nevoia chiar să distrugă ceva, nevoia de a schimba semnificativ ceva în viața lor. Va continua și se va intensifica lupta pentru redistribuirea resurselor naturale ale planetei între țări. Este foarte posibil să ne confruntăm cu dezastre naturale și tulburări sociale masive. S-ar putea să vedem foarte multe știri despre incendii, explozii, probleme cu rețelele de comunicare prin internet și telefonie, probleme cu rețelele electrice în această perioadă, așa că cel mai bine ar fi să îți faci o copie de rezervă a tuturor datelor importante, un backup pe un hard disk extern. Dacă nu este cu neapărat necesar, ar fi bine să eviți să zbori cu avionul în a doua jumătate a lunii august. Ar fi bine să nu călătorești în zone cu risc de dezastru natural sau cu instabilitate politică, sau cel puțin să excluzi din agenda ta acele date care sunt mai riscante, date prezentate puțin mai jos.

Va fi nevoie să ai și tu o reacție rapidă la schimbările bruște, care vor apărea pe neașteptate, fie în familie, fie în societate și economie. Dar dacă ești deja pus în temă – pentru că ai citit acest articol, ai putea chiar să profiți de această situație și să beneficiezi de greșelile altora – însă atenție la karmă când îți asumi astfel de acțiuni.


Ai de făcut o acțiune foarte importantă pentru tine?

Programează aici o ședință individuală!

Ze Ri – selectare de date

În concluzie, trebuie să fii pregătit pentru o multitudine de posibilități și de schimbări care vor apărea în luna Maimuței de Pământ. Pentru a ajunge să nu regreți greșelile pe care le-ai făcut, ar fi bine să iei pur și simplu o pauză și amâni rezolvarea problemelor importante pentru mai târziu, pentru un moment ulterior, în care toate lucrurile se vor liniști. Cea mai bună strategie este să nu cazi în extreme, să-ți gestionezi permanent starea de spirit, să nu te aprinzi prea brusc, să manifești pioșenie și respect și să sari mereu în ajutorul celorlalți. Doar proiectele pe termen scurt vor putea fi realizate fără piedici, desigur, dacă ții cont de datele favorabile.

Dacă ai ramura pământească Tigru sau Maimuță în harta ta și mai ales dacă acestea se află în 2 piloni alăturați din harta ta, atunci totul depinde de pilonul în care se află. Atenție la datele de 11, 17, 23, 29 august și 4 septembrie! Este indicat ca în aceste zile să-ți petreci timpul într-un mod cât mai liniștit cu putință, să eviți sporturile extreme și acțiunile importante, să conduci mașina cu mare atenție la drum sau să nu conduci deloc!

Dar un clash, o ciocnire Tigru-Maimuță nu este neapărat un lucru negativ! Poate foarte bine să reprezinte și o șansă pe care o aștepți de atâta vreme, o șansă să rezolvi o anumită problemă care durează de prea mult timp, de a scoate lucrurile la iveală, de a decide să pui punct unei relații sau unei situații, ca apoi să poți să mergi mai departe – însă aici va trebui să vezi dacă elementele care intră în clash (lemnul sau metalul) îți sunt favorabile sau nu.

Dacă te-ai născut în an de Tigru (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)  sau în an de Maimuță (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016), atunci luna august din 2022 poate aduce o schimbare a industriei în care profesezi sau o schimbare a cercului tău social. Vor apărea evenimente neprevăzute în jurul tău – în industria în care lucrezi, în societate.

Dacă te-ai născut în lună de Tigru (între 4 februarie și 5 martie) sau în lună de Maimuță (adică între 8 august și 7 septembrie), atunci sunt posibile schimbări în cercul de prieteni, la serviciu sau schimbări cu privire la casa părintească. Trebuie să ai răbdare când ai de-a face cu rudele, fii cu mare băgare de seamă la părinți! Pot apărea probleme în relațiile cu frații și surorile, dificultăți cu colegii de la serviciu. Dacă îți dorești de mai mult timp să-ți schimbi locul de muncă, ar fi bine să nu aștepți până vei fi concediat, ci mai degrabă treci la fapte și caută-ți tu în mod activ un alt loc de muncă. Vei avea oportunitatea să te faci auzit la locul tău de muncă, dar s-ar putea ca ceea ce spui să nu fie pe placul tuturor.


Alege din timp o zi potrivită pentru tine! Descarcă gratuit Calendarul TONG SHU de aici!


Dacă te-ai născut în zi de Tigru sau de Maimuță, adică oricare dintre acestea se află în pilonul zilei , atunci pot exista dificultăți în relațiile de familie și probleme legate de sănătate cu privire la organele interne. Te poți confrunta cu încăpățânare din partea partenerului, te va deranja inflexibilitatea acestuia, se vor acumula frustrările și sentimentele negative. Cum rezolvi problema? Maimuța este element Metal și produce Apă, Tigrul este element Lemn și este produs de Apă. Așa că ceea ce ai de făcut este să aduci elementul Apă în relații – adică să comunici mai mult, să asculți mai mult, să vorbești cu partenerul tău, să fii capabil să-ți asculți cu adevărat partenerul, să faceți plimbări împreună pe malul unei ape. Este recomandabil să faci renovări sau reparații în casă pentru a diminua din puterea clash-ului, dar ține cont de locația și influența stelelor zburătoare din acest an.

Dacă te-ai născut în oră de Tigru (între ora 03:00 și 04:59 dimineața) sau în oră de Maimuță (între ora 15:00 și 16:59), adică oricare dintre aceste 2 ramuri se află în pilonul orei, este foarte posibil să simți nevoia să renunți la tot și să începi ceva nou! Pilonul orei reprezintă ideile noi, care pot fi de-a dreptul extraordinare dacă ești freelancer și profesezi într-un domeniu creativ, de exemplu în marketing. Pot apărea conflicte și neînțelegeri cu copiii, sau copiii te-ar putea îngrijora.

PREVIZIUNILE LUNII AUGUST 2022 ÎN ZODIACUL CHINEZESC


ȘOBOLAN în luna august 2022

1912 1924 1936 1948 1960 1972 1984 1996 2008 2020

 • Carieră – evoluție și creștere. Colegii tăi vor fi mândri de tine datorită abilităților tale de lider.
 • Sănătatea – foarte bună. Nimic nu va dăuna sănătății tale mentale, fizice și emoționale. Continuă să-ți menții obiceiurile sănătoase și te vei bucura de o viață împlinită și fericită.

BOU în luna august 2022

1913 1925 1937 1949 1961 1973 1985 1997 2009 2021

 • Aspectele financiare vor reprezenta o provocare pentru Bou în august 2022, dar se vor descurca singuri având ceea ce au economisit pentru o perioadă atât de dificilă.
 • Va trebui să identifici noi modalități de a face bani în loc să te bazezi doar pe ceea ce ai acumulat până acum.
 • O perioadă excelentă pentru a-ți face noi prieteni. Trebuie să-ți extinzi cercul social. Elevii se vor descurca mai bine la școală (dacă frecventează vreuna în vacanță), iar părinții se vor distra de minune cu copiii lor.

TIGRU în luna august 2022

1914 1926 1938 1950 1962 1974 1986 1998 2010 2022

 •  O lună de succes pentru oamenii de afaceri Tigru. Va fi o perioadă de bun augur pentru a vă aventura într-o nouă afacere.
 • Cel mai bun moment pentru nativii Tigru pentru a face investiții. Cu ajutorul unui expert, vei fi în măsură să iei decizii financiare înțelepte.
 • Viața ta de familie va fi plină de suișuri și coborâșuri cu privire la relațiile pe care le ai cu unii dintre cei dragi și trebuie să lucrezi la relația cu ceilalți.
 • Iertarea va fi importantă în această lună. Lasă trecutul și stabilizează-ți relația cu cei dragi.

Dorești o analiză personalizată BaZi? Programează aici o ședință individuală!

https://catalinvasiloiu.ro/bazi-analiza-destinului/


IEPURE în luna august 2022

1903 1915 1927 1939 1951 1963 1975 1987 1999 2011

 •  Ai răbdare cu tine însuți. Fă lucrurile care te fac fericit.
 • Luna aceasta e posibil să apară schimbări în carieră în ideea de a găsi acel singur lucru care îți va permite să-ți folosești din plin talentele și abilitățile.
 • Nativii Iepure care își caută iubirea vieții lor, o vor găsi în cele mai neașteptate locuri. Participă mai mult la întâlniri sociale pentru că sufletul tău pereche așteaptă pe undeva pe acolo să fie găsit.
 • Cei care caută un loc de muncă vor avea noroc luna aceasta. Jobul mult visat se va manifesta pentru că stelele sunt aliniate în favoarea ta.

DRAGON în luna august 2022

1904 1916 1928 1940 1952 1964 1976 1988 2000 2012

 • Finanțele vor fi excelente pentru nativii Dragon. Vor fi suficienți bani pentru a economisi și a investi.
 • În această lună, vei participa și la activități umanitare.
 • E posibil să te confrunți cu boli minore care îți vor afecta ușor sănătatea, dar nu este nimic care trebuie să te îngrijoreze, dacă ai o asistență medicală corespunzătoare.
 • Continuă să mănânci sănătos și să bei multă apă și vei avea o sănătate de fier.

ȘARPE în luna august 2022

1905 1917 1929 1941 1953 1965 1977 1989 2001 2013

 • S-ar putea să întâmpini stres și anxietate din cauza provocărilor de la locul de muncă.
 • Relația dintre tine și colegii tăi poate fi tensionată. Nu toată lumea va fi mulțumită de progresul pe care îl faci și colegii vor face tot ce le stă în putere pentru a-ți împiedica progresul.
 • Nativii Șarpe vor călători mult în această lună în scop de agrement.
 • Va fi o lună bună pentru cuplurile logodite să aleagă data nunții.

CAL în luna august 2022

1906 1918 1930 1942 1954 1966 1978 1990 2002 2014

 • Studenții care își finalizează în această perioadă studiile, vor avea o provocare din cauza unor situații neprevăzute și a examenelor întârziate.
 • Evoluția în carieră poate să întârzie pentru o perioadă de timp, iar acest lucru va face să ai probleme mentale și emoționale.
 • Nativii Cal nu vor fi foarte norocoși să-și găsească iubirea în această lună. Cuplurile căsătorite vor trebui să găsească noi modalități de a reaprinde flacăra pasiunii.

CAPRĂ în luna august 2022

1907 1919 1931 1943 1955 1967 1979 1991 2003 2015

 • Capra va trebui să atingă echilibrul când vine vorba de finanțele lor. Drămuiește-ți cu atenție banii și vei reuși să economisești, să ai și de cheltuieli și să faci investiții. Economisirea este importantă pentru că nu știi niciodată ce ne rezervă viitorul cu adevărat.
 • Ai încredere în colegii tăi care te vor sprijini întotdeauna pe plan profesional.
 • Cariera pentru Capră poate prezenta provocări, dar trebuie să fii pozitiv pentru a le depăși.

MAIMUȚĂ în luna august 2022

1908 1920 1932 1944 1956 1968 1980 1992 2004 2016

 • Maimuța va trebui să învețe arta de a avea încredere în cei mai apropiați. Fii deschis față de oamenii care te sprijină mereu.
 • Cu toate acestea, ar trebui să fii atent la oamenii care vor să te doboare.
 • Relațiile cu oamenii contează, dar doar cele cu oamenii pe care te poți baza.
 • Cuplurilor căsătorite trebuie să petreacă mai mult timp unul cu celălalt. Acesta este singurul mod de a ne înțelege reciproc și de a comunica mai eficient.

COCOȘ în luna august 2022

1909 1921 1933 1945 1957 1969 1981 1993 2005 2017

 • Nativii Cocoș vor trebui să renunțe la trecut dacă intenționează să facă ceva cu viața lor.
 • Nu lăsa lucrurile care ți s-au întâmplat în trecut să-ți pună în pericol relația cu oamenii.
 • Fii deschis la schimbările din viața ta profesională.
 • Există probabilitatea să fii transferat în alt oraș.

CÂINE în luna august 2022

1910 1922 1934 1946 1958 1970 1982 1994 2006 2018

 • În luna august Câinii vor avea o provocare de a se adapta la rutina unei vieți sănătoase care le va garanta o stare de sănătate mai bună.
 • O dietă sănătoasă nu ți se potrivește pentru că preferi mâncarea nesănătoasă, având în vedere că ai un program foarte încărcat.
 • Pentru a evita problemele de sănătate, va trebui să faci exercițiile fizice care au efectul cel mai bun pentru tine. De asemenea, scapă de obiceiurile alimentare proaste și adoptă altele noi, mai bune.

PORC în luna august 2022

1911 1923 1935 1947 1959 1971 1983 1995 2007 2019

 • Perspectivele de carieră sunt minunate pentru zodia Porc în această lună.
 • Lucrurile vor reveni la normal și vei obține jobul mult visat, sau, dacă ești mulțumit la locul tău actual de muncă, vei fi foarte aproape de a obține o promovare.
 • Odată cu evoluția în carieră vine și securitatea financiară.
 • Problemele de sănătate nu te vor îngrijora luna aceasta.
 • Cea mai mare parte a atenției tale se va concentra pe carieră și pe relațiile tale.

VEZI PREVIZIUNILE ZILNIC PE TELEGRAM! INTRĂ ACUM ÎN ACEST GRUP:

https://t.me/CatalinVasiloiuChat


Dorești o analiză personalizată BaZi? Programează aici o ședință individuală!

https://catalinvasiloiu.ro/bazi-analiza-destinului/

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: