fbpx

CREEAZA-TI DESTINUL CU BAZI

Creează-ți Destinul cu BaZi – Descarcă Ghidul Gratuit!

Creează-ți Destinul cu BaZi

“Singurul lucru constant în viață este schimbarea.” – François de La Rochefoucauld

Schimbarea este tot ceea ce faci pentru a te transforma, pentru a deveni diferit, de dorit în sens pozitiv. Schimbarea poate avea loc în viața ta personală, dar și la locul muncă sau în afaceri, pentru a te putea adapta și a face față unor situații de criză. Dar și pentru propria ta dezvoltare și evoluție.

Schimbarea se învață, se acceptă și se creează.

Însă întotdeauna, pentru ca situația și lucrurile din jurul tău să se schimbe și să devină mai bune, trebuie ca “tu” să te schimbi mai întâi!

Orice schimbare începe cu o decizie. Deciziile sunt cele care te pot motiva să faci ca lucrurile să se întâmple. Iar calitatea deciziilor tale va determina calitatea vieții pe care o vei trăi. Deciziile le luăm pe baza opțiunilor și posibilităților pe care le avem. Cu cât opțiunile noastre sunt mai bune, cu atât și deciziile vor fi mai bune.
Fiecare om are o abordare personal definită și unică de luare a deciziilor, bazându-se pe propriile percepții.

Interpretând harta BaZI – coloanele destinului, vei înțelege mai bine fiecare personalitate dar și potențialul fiecărui om. Acestea sunt deja încrustate în ADN-ul destinului. Vei înțelege mai ușor modul cel mai benefic de luare a deciziilor, ținând cont atât de personalitate cât și de potențial.

Personalitatea și potențialul sunt cele care influențează în mod decisiv calitatea deciziilor și care, în cele din urmă, își pun amprenta asupra calității vieții.


Creează-ți Destinul cu BaZi !

DOREȘTI SĂ ÎNVEȚI ȘI MAI MULT?

ÎNSCRIE-TE ÎN ȘCOALA DE BAZI!


Înainte să pleci,
Intră și tu în grupul nostru special de FB, unde vei întâlni o mulțime de oameni cu pasiuni similare și cu care poți discuta în detaliu despre arta BAZI – DECODIFICAREA DESTINULUI .


DESPRE CĂTĂLIN VASILOIU

Sunt trainer, consultant, practicant al artelor Metafizicii Chineze. Sunt absolvent al mai multor stagii de pregătire din cadrul Academiei de metafizică chineză RISVAN VLAD RUSU. Aceasta este organizația cu cel mai mare succes din România în formarea de consultanți și practicanți Feng Shui tradițional, BaZi, Zi Wei Dou Shu, Qi Men Dun Jia, Qi Men Spiritual – arta talismanelor Fu.

Am studiat deopotrivă cu maestrul meu Risvan Vlad Rusu, dar am urmat și cursurile Mastery Academy of Chinese Metaphysics. L-am avut și îl am coordonator pe Dato’ Joey Yap. M-am specializat în Feng Shui tradițional, BaZi, Zi Wei Dou Shu, Qi Men Dun Jia, Qi Men Spiritual – arta talismanelor Fu.


%d