Scoala de Qi Men Catalin Vasiloiu

65 cursanți

Timp de acces: minim 12 luni de la înscriere

Toate materialele video sunt în limba română, iar o parte dintre materialele pentru studiu individual sunt în limba engleză!

Qi Men Dun Jia (奇門遁甲) este una din formele străvechi ale Metafizicii Chineze aplicate și reprezintă doar unul dintre cele 3 Oracole din Metafizica Chineză, celelalte două oracole fiind Tai Yi (太乙神數) și Da Liu Ren (大六壬). Aceste 3 metode pot fi utilizate pentru a te ajuta să modelezi realitatea prin transformarea și direcționarea energiei existente la un moment dat în jurul tău.

DESCĂTUȘEAZĂ PUTEREA DE A ANTICIPA

Trezirea forței spirituale din interiorul tău, te va face să poți vedea cine ești tu cu adevărat și care sunt posibilitățile tale reale, așa încât Qi Men Dun Jia îți oferă posibilitatea să-ți folosești capacitatea de a face previziuni. La bază, Qi Men este un instrument care îți permite să citești amprenta energetică a unui loc, la un anumit moment dat. Qi Men este despre a interpreta energia formată prin combinația timpului, spațiului și materiei.

Interpretând relațiile dintre aceste trei componente, poți observa arhetipuri, tendințe și să previzionezi anumite evenimente. Ca să obții rezultatul dorit, tot ceea ce trebuie să faci este să utilizezi hărțile Qi Men pentru a alege cel mai potrivit moment, data și ora ideale pentru aceasta.

CUM SĂ DEȚII CONTROLUL ASUPRA REZULTATELOR ȘI EFECTELOR ACȚIUNILOR TALE

În portofoliul de utilizare a Qi men Dun Jia se află și potențarea companiilor și accelerarea către succes și excelență a afacerilor acestora. Inițial, Qi men Dun Jia a fost folosit ca o unealtă strategică secretă pentru câștigarea marilor războaie din China Antică. Dar astăzi, războaiele se poartă pe un câmp virtual: competiția economică, piețele de capital, investiții financiare strategice, lansare de noi proiecte de produse și servicii. Pentru practicanții artelor Metafizicii Chineze, Qi men Dun Jia este recunoscut ca fiind strămoșul tuturor artelor Metafizice Chineze. Se spune că, pentru a fi cu adevărat un practicant sau maestru Feng Shui, mai întâi trebuie să stăpânești pe deplin arta Qi men Dun Jia.

Instructor

Trainer & consultant Feng Shui, BaZi, Zi Wei, Qi Men.
Absolvent al Academiei de Metafizică Chineză RISVAN VLAD RUSU, organizația cu cel mai mare succes din România în formarea de specialiști consultanți și practicanți Feng Shui, BaZi, Zi Wei, Qi Men.
Student al Academiei de metafizică chineză JOEY YAP din Malaezia, organizația cu cel mai mare succes din lume în formarea de specialiști consultanți și practicanți Feng Shui, BaZi, Qi Men.

8,850 lei

Un răspuns la „Scoala de Qi Men Catalin Vasiloiu”

  1. Buna, Catalin! Multumesc pentru informatiile valoroase, răbdarea și deducerea ta! Sper ca, din septembrie 2020 sa pot accesa si eu Si Men si Ba dzi daca le mai faci!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.