fbpx

BaZi

La ce te ajută BaZi astrologie chineza analiza destinului, coloanele destinului, pilonii destinului

BaZi astrologie chineza reprezintă arta de decodificare și analiza destinului, Coloanele Destinului, Pilonii Destinului sau Cei 4 Stâlpi ai Destinului, parte importantă a astrologiei chineze.

BaZi astrologie chineza este o metodă tradițională chinezească pentru decodificarea destinului personal, identificarea cauzelor evenimentelor neplăcute din trecut și prevenirea celor din viitor.

Harta BaZi astrologie chineza îți oferă informații despre ceea ce îți este destinat și despre potențialul tău în viață.

Destinul poate fi influențat. Destinul poate fi schimbat

Atunci când vorbim despre BaZi astrologie chineza, nu trebuie să ne gândim că viața noastră este dictată în totalitate de destin. Ci la faptul că, deși drumul vieții noastre este deja scris, avem totuși posibilitatea să facem ajustări. Și să ne îmbunătățim viața, influențându-ne propriul destin.

Cum pari a fi în ochii celorlalți? Cine ești tu cu adevărat? Care sunt caracterele principale ale tipul tău de personalitate și comportament?

Cu ce calități și abilități native ești înzestrat?

Care sunt talentele tale ascunse? Care sunt punctele tale forte? Și care sunt punctele tale sensibile?

Toate acestea le putem afla împreună din analiza BaZi coloanele destinului!

Ce îți oferă BaZi astrologie chineza

Cunoașterea coloanelor destinului îți oferă un cadru general și o viziune de ansamblu asupra propriului destin. Vei afla ceea ce îți este destinat să experimentezi și vei previziona situațiile cu care te vei confrunta încă de la naștere și până la capătul parcursului tău în această viață. Această hartă este unică și nu se va modifica niciodată pe tot parcursul vieții tale.

Harta BaZi astrologie chineza ne permite să observăm și să înțelegem toate posibilitățile și oportunitățile de dezvoltare ce vor apărea în viața ta.

Dar și slăbiciunile și amenințările la care ești expus/ă.

Caracterul și personalitatea unei persoane generează rezultatele pe care le obține în viața ei.
Dar aceste rezultate sunt influențate și de ceea ce face această persoană, de acțiunile ei. Așa că dacă vrei să schimbi rezultatele pe care le obții în viața ta, trebuie să schimbi deopotrivă acțiunile și inacțiunile tale, mergând până la ușoara modificare a caracterului.
Și făcând toate aceste schimbări, vei obține un rezultat diferit în viață. Deci rezultatul se va schimba.
De aceea avem posibilitatea să afirmăm cu convingere că BAZI astrologie chineza este un instrument care îți poate schimba destinul!

Plotează-ți harta ta personală BaZi astrologie chineza

JOEY YAP’S BAZI PROFILING & LIFE CHART


Ce poate face BaZi astrologie chineza analiza destinului coloanele destinului?

BaZi astrologie chineza (coloanele destinului) te poate ajuta nu doar să devii mai încrezător, mai stăpân pe propriile tale acțiuni și decizii, ci mai mult, poți deveni capabil să înțelegi cel puțin 4 tipuri de analize pe care consultantul tău ți le poate oferi:

Analiza destinului

Analiza destinului ne permite să decodificăm și să înțelegem calea propriei vieții sau ceea ce îți este destinat. Totodată, este una dintre cele mai profunde analize BaZi posibile. Avem nevoie de o hartă de bază, statică, pentru a analiza potențialul unei persoane în ceea ce privește prosperitatea, relațiile, sănătatea și zona profesională. Dar avem nevoie și de o hartă dinamică. Aceasta constă în pilonii de 10 ani ai norocului – ce ne pot oferi informații din perspectiva unor cicluri anuale și lunare, cu privire la când anume vor veni momentele favorabile sau mai puțin favorabile.

Analiza personalității

Chiar știi cu adevărat cine ești? Mai exact, îți cunoști capacitățile și potențialul? BaZi ne permite să ne analizăm propria personalitate în detalii surprinzător de profunde. Cu alte cuvinte, caracterul, natura, comportamentul și potențialul unei persoane pot fi decodificate detaliat prin harta sa BaZi. O hartă BaZi ne poate oferi, de asemenea, informații cu privire la IQ-ul unei persoane (coeficientul de inteligență) și EQ (coeficientul emoțional).

Analiza evenimentelor

Cu ajutorul hărții BaZi pot fi analizate ora și locul în care îți este destinat să trăiești un anumit eveniment din viața ta. Ai posibilitatea să profiți de toate lucrurile pozitive care se îndreaptă spre tine. Sau să te ferești de efectele negative ale oricărei situații dificile din viață.

De exemplu, să presupunem că ești o “burlăciță” superbă, “unicat”, dar singură și totuși disponibilă și vrei să afli când îți vei întâlni „marea iubire a vieții tale”. O analiză riguroasă a hărții tale BaZi este în măsură să facă lumină în cazul acestei situații și să-ți răspundă la întrebare!

Analiză generală

Prin intermediul analizei hărții BaZi pot fi analizate ciclurile economice și politice ale unei țări sau ale unor orașe – pe o scară mult mai mare, dar în același timp foarte detaliată. Chiar și amenințările, precum ar fi atacurile teroriste sau epidemiile, pot fi prezise prin analizarea unei hărți anuale BaZi.

Ca o concluzie, putem spune că BaZi astrologie chineza te ajută:

 • să iei cele mai bune decizii în cunoștință de cauză;
 • să aduci la cote maxime potențialul tău în viață;
 • să-ți consolidezi relațiile;
 • să-i înțelegi mai bine pe cei din jurul tău;
 • să-ți alegi o carieră profesională care să-ți fie favorabilă;
 • să aplici corect principiile Feng Shui tradițional (BaZi este cunoscut sub denumirea de diagnostic pentru Feng Shui)

BaZi astrologie chineza este despre cum să faci ceea ce trebuie, la momentul și în locul potrivit! Iar dacă ești capabil să faci asta, atunci vei avea posibilitatea să profiți din plin de tot ceea ce îți oferă viața!

Lao Tzu (filosof chinez, sec. V Î. Hr.): “A-i cunoaște pe ceilalți înseamnă inteligență, dar adevărata înțelepciune este să te cunoști pe tine însuți. Să fii stăpânul altora înseamnă forță, dar adevărata putere este să te stăpânești pe tine însuți!

Despre consultația BaZi astrologie chineza analiza destinului coloanele destinului

Consultațiile sunt absolut confidențiale. Ele nu se concentrează pe analiza trecutului, ci pe identificarea oportunităților și soluțiilor la  problemele cu care urmează să te confrunți în viitor. Aceste aspecte le poți determina prin analiza BaZi astrologie chineza coloanele destinului.

BaZi astrologie chineza face analiza coloanelor destinului, a pilonilor destinului, care în final te ghidează către rezultat.

Rezultatul va fi acela că fiecare persoană va putea să aibă un mai mare autocontrol asupra propriului său destin. Astfel va putea lua decizii mult mai bune cu privire la aspecte importante ale vieții!

Consultații BaZi astrologie chineza analiza destinului coloanele destinului

CÂT COSTĂ și CÂT DUREAZĂ o consultație individuală BaZi?

Programul de consultații individuale:

 • Luni: 9-14
 • Marți: 9-14
 • Miercuri: 9-14
 • Joi: 9-14

Consultația se va programa din timp, se va desfășura online prin Zoom, descărcați și instalați gratuit aplicația de aici.

Investiție:

 • 1 ședință = 450 lei ACUM NUMAI 350 lei (70€)
 • 2 ședințe consecutive = 700 lei ACUM NUMAI 500 lei (100€)

Durata:

 • 1 ședință = 45 minute
 • 2 ședințe consecutive = 1 oră și 30 minute

Plata consultației se efectueză în avans, în contul bancar indicat în josul acestei pagini. La cererea clientului, se oferă înregistrarea consultației.

ANULAREA PROGRAMĂRII:

 • Programarea anulată cu mai mult de 3 (trei) zile înainte, nu se taxează.
 • Programarea anulată cu mai puțin de 3 (trei) zile înainte, se achită 50% din valoarea ei la următoarea ședință.
 • Programarea anulată în ziua programării sau neprezentarea la programare se achită integral la următoarea sedință.

Ai și tu o întrebare? O nelămurire?

Contactează-mă!

Astrologie chineza - Scoala de BaZi Catalin Vasiloiu
Vrei să înveți și tu BaZi? Apasă pe imaginea de mai sus!

Am susținut cursuri și am oferit consultanță în România BaZi astrologie chineza analiza destinului București, Cluj, Brașov, Timișoara, Arad, Bistrița, Mureș, Alba, Zalău, Iași, Bacău, Focșani, Galați, Brăila, Sibiu, Oradea, Baia Mare dar și în străinătate, în țări precum Italia, Austria, Franța, Germania, Marea Britanie.


%d blogeri au apreciat: