fbpx

Zi Wei Dou Shu

Ce este Zi Wei Dou Shu – astrologie a stelelor purpurii

Zi Wei Dou Shu (Astrologie a Stelelor Purpurii) este o formă de predicție și previziune extrem de precisă în cultura chineză. Este unul dintre cele mai respectate procese care vorbesc despre „Destin” sau „Soartă”.

Ca și în cazul tuturor celorlalte forme de predicție, chinezii consideră că în general astrologia nu este un ghid infailibil cu privire la ceea ce se va întâmpla, ci mai degrabă o modalitate de prognoză detaliată și structurată pe capitole ale vieții.

Cele 12 Palate

Cele 12 Palate reprezentate grafic în harta Zi Wei sunt:

 • Palatul vieții (命 宮)
 • Palatul fraților (兄弟 宮)
 • Palatul soțului (夫妻 宮)
 • Palatul copiilor (子女 宮)
 • Palatul bogăției (財帛 宮)
 • Palatul sănătății (疾厄 宮)
 • Palatul călătoriilor (遷移 宮)
 • Palatul prietenilor/subordonaților (交友 宮)
 • Palatul carierei (官 祿 宮)
 • Palatul proprietăților (田宅 宮)
 • Palatul fericirii (福德 宮)
 • Palatul părinților (父母 宮)

Destin și noroc

Destinul și norocul în viață sunt aspecte complexe din punct de vedere structural și este puțin probabil să fie schimbate de un singur element.

De exemplu, o abordare prea simplistă precum ar fi schimbarea culorilor sau a numerelor norocoase pentru o anumită persoană, este de așteptat ca această schimbare minoră să nu poată afecta sau să schimbe în mod semnificativ destinul acelei persoane.

Însă, având informațiile necesare despre anumite evenimente viitoare, apare astfel posibilitatea evaluării situației și luarea deciziilor în cunoștință de cauză și de pe o poziție favorabilă.

Plotează-ți harta ta personală Zi Wei Dou Shu

MILANA MINAEVA ‘S SOFTWARE


Istoria Zi Wei Dou Shu

Zi Wei Dou Shu (Astrologie a Stelelor Purpurii) abordează lumea și evenimentele plecând de la ideea poziționării lucrurile într-un context adecvat și de aceea este important să recunoaștem „dinamica spirituală a universului” pentru a găsi modelul potrivit al schimbării care duce la „adevărul fundamental”.

Să mergem totuși și spre originile acestei minunate științe. Încă de la începuturile existenței omenirii pe această planetă, cerul a fost visul astronomilor și al astrologilor. Nu este nimic mai fascinant decât „ochii” strălucitori ai Cerului în întunericul nopții. Chinezii antici credeau că există o corespondență între oamenii de pe Pământ și stelele de pe Cer. Multe povestiri minunate din folclor vorbesc de relația îngemănată dintre zei și oameni.

Astrologia Celor Cinci Stele

Cel mai vechi sistem din China de utilizare a stelelor pentru a decodifica viața unei ființe umane a fost fondat în jurul dinastiei Qin 秦. A fost cunoscută sub numele de Astrologia Celor Cinci Stele 五星 術 (Wu Xing Shu). Abordarea este destul de asemănătoare astrologiei occidentale. Este în mare parte bazată pe statistici. S-a constatat că este inexactă și au fost dezvoltate două sisteme diferite care au înlocuit Astrologia Celor Cinci Stele. Din când în când, încă mai există oameni care încearcă să (re)descopere Astrologia Celor Cinci Stele. Maestrul Feng Shui Wu Shi Qing a fost unul dintre cei mai cunoscuți astrologi practicanți ai Astrologiei Celor Cinci Stele. Cu toate acestea, opera lui este superficială în comparație cu astrologia occidentală.

Școlile Zi Wei Dou Shu

În principal, au existat două linii diferite de gândire. Ambele școli consideră că Qi-ul prezent în momentul nașterii este cel care determină cursul vieții unei persoane.

Cei patru piloni ai destinului, revoluționați de Xu Zi Ping 徐 平, descriu Qi-ul 氣 în termeni de cinci faze 五 (Wu Xing). Se crede că cei patru piloni sunt structura de bază a vieții unei persoane. Cei patru stâlpi ai destinului sunt pur și simplu Qi-ul care predomină în momentul nașterii unei persoanei. Acesta este dat de Tulpinile și Ramurile anului, lunii, zilei și orei de naștere.

Cealaltă școală de interpretare a hărții destinului unei persoane este denumită Zi Wei Dou Shu.

„Zi Wei” este o constelație de stele de pe cer.

„Dou” este un alt mod de a spune stele.

„Shu” înseamnă Numere Divine.

Filosofia chineză susține că fiecare întâmplare corespunde unui număr. Dacă putem găsi numărul prin calcul, vom putea avea controlul vieților noastre în propriile noastre mâini. Denumirea întreagă se poate traduce prin „o modalitate de a folosi stelele conduse de Zi Wei pentru a găsi Numerele Divine”.

Fondatorul Zi Wei Dou Shu

Fondatorul Zi Wei Dou Shu nu este însă cunoscut. Se crede că Maestrul Daoist Chen Xi Yi 陳 希夷 (din dinastia timpurie Song) este cel responsabil de apariția Zi Wei Dou Shu. Cu toate acestea, este destul de puțin probabil, deoarece există o singură carte scrisă despre acest sistem și se presupune că este scrisă de Maestrul Chen Xi Yi. Cartea este numită „Zi Wei Dou Shu Quan Shu” 紫微 數 全書, Manualul Complet Zi Wei Dou Shu.

Legenda

Mai există, de asemenea, o poveste despre un astrolog practicant al Astrologiei Celor Cinci Stele, rătăcit în pădure timp de trei zile. După revenirea sa, oamenii au fost uimiți de exactitatea interpretării sale folosind o nouă metodă. Oamenii credeau că a întâlnit în pădure niște zei care l-au învățat cum să facă o interpretare exactă a destinului vieții. Dacă această poveste este adevărată, putem crede că a fost răpit de extratereștri. Aceste ființe avansate ar fi putut transfera un sistem bazat pe ceva ce era deja familiar destinatarului: calendarul lunar, personificarea stelelor și o diagramă a destinului vieții similare celor utilizate în Astrologia Celor Cinci Stele.

Cele 18 Stele Zburătoare

Din acel moment, Astrologia Celor Cinci Stele a fost supusă unor numeroase stagii de îmbunătățire. La început, cele cinci stele folosite au fost planetele: Venus 星 (Metal), Mercur 星 (Apă), Jupiter 星 (Lemn), Marte 星 (Foc) și Saturn 星 (Pământ). Au fost adăugate apoi Soarele și Luna pentru a forma cele 7 stele importante. Ulterior au fost adăugate și ultimele 4 rămase. Putem specula ideea și să considerăm că aceste ultime patru stele care au rămas sunt planetele Neptun, Uranus, Pluto și o cometă. Pe măsură ce acest tip de astrologie s-a dezvoltat, au fost folosite tot mai multe stele.

În cele din urmă, aceasta s-a dezvoltat și transformat în ceea ce s-a numit apoi „Cele 18 Stele Zburătoare”. În școala Celor 18 Stele Zburătoare, planetele nu au mai fost folosite.

Aceasta a fost probabil dezvoltată înainte ca budismul să fie introdus în China, deoarece stelele poartă numele chinezesc. Când a apărut Zi Wei Dou Shu, cele șapte stele ale Bei Dou au fost schimbate pentru a purta numele importate din India.

Consultații Zi Wei Dou Shu astrologie

CÂT COSTĂ și CÂT DUREAZĂ o consultație individuală Zi Wei Dou Shu?

Programul de consultații individuale:

 • Luni: 9-14
 • Marți: 9-14
 • Miercuri: 9-14
 • Joi: 9-14

Consultația se va programa din timp, se va desfășura online prin Zoom, descărcați și instalați gratuit aplicația de aici.

Investiție:

 • 1 ședință = 750 lei ACUM NUMAI 550 lei (110€)
 • 2 ședințe consecutive = 1300 lei ACUM NUMAI 950 lei (190€)

Durata:

 • 1 ședință = 45 minute
 • 2 ședințe consecutive = 1 oră și 30 minute

Plata consultației se efectueză în avans, în contul bancar indicat în josul acestei pagini. La cerere, se oferă înregistrarea consultației.

ANULAREA PROGRAMĂRII:

 • Programarea anulată cu mai mult de 3 (trei) zile înainte, nu se taxează.
 • Programarea anulată cu mai puțin de 3 (trei) zile înainte, se achită 50% din valoarea ei la următoarea ședință.
 • Programarea anulată în ziua programării sau neprezentarea la programare se achită integral la următoarea sedință.

Localități în care am susținut cursuri și am oferit consultanță Zi Wei – Cluj, București, Brașov, Timișoara, Arad, Bistrița, Mureș, Alba, Zalău, Iași, Bacău, Focșani, Galați, Brăila, Sibiu, Oradea, Baia Mare dar și în străinătate.

Ai și tu o întrebare? O nelămurire?

Contactează-mă!

Sună-mă acum pentru programarea unei consultații!

%d