Qi Men Dun Jia

Qi Men Dun Jia 奇门 遁甲 este o tehnică foarte precisă și o adevărată „artă a războiului”, fiind creată și utilizată de mari strategi militari ai dinastiilor chineze: Sun Tzu, Zhuge Liang și alții. În istoria de 3000 de ani a Imperiului Chinez, Zhuge Liang a fost unul dintre cei mai remarcabili strategi care au aplicat metodele Qi Men Dun Jia pentru a obține victoria în timpul luptelor, legendară fiind bătălia de la Stâncile Roșii.

Deseori auzim despre faptul că unii oameni sunt la locul potrivit la momentul potrivit, dar în realitate, câți dintre noi reușim să întrevedem viitorul sau să previzionăm ce ne-a rezervat universul? În realitate, nu este vorba doar despre șansă sau noroc. Ei bine, tocmai această poziționare a unei persoane „în locul potrivit la momentul potrivit este specialitatea artei ce poartă denumirea de Qi Men Dun Jia.

Literal înseamnă Ușa Misterioasă ascunzându-l pe Jia și se concentrează pe captarea energiei din mediul înconjurător pentru a ajuta utilizatorii să obțină cele mai bune rezultate în viață. Cu alte cuvinte, este un instrument cu care se poate accesa energia din Univers pentru a crea realitatea pe care am dorit-o, fiind o metodă care se utilizează în general pentru a pregăti calea spre succes a unei persoane folosind aspecte legate de timp și spațiu.

Sistemul Qi Men a fost folosit inițial de marii strategi de război ca instrument de prognoză pentru a-și planifica atacul și apărarea, dar ulterior a fost transformat într-un sistem de prognoză pentru diverse domenii din viață precum dezvoltarea politicilor de management și strategiilor de marketing, negocieri purtate cu succes în afaceri și chiar stabilirea tacticii în timpul campaniilor electorale politice, investiții strategice profitabile, recăpătarea sau menținerea stării de sănătate, îmbunătățirea relațiilor cu partenerii de afaceri sau de viață, asigurarea succesului profesional, trecerea unor examene, interviuri pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Qi Men Dun Jia Catalin Vasiloiu

Astăzi, Qi Men este folosit ca tehnică de calculare a hărții Qi a unui anumit moment în timp și spațiu. Atunci când ai de făcut o acțiune importantă, utilizând hărțile Qi ai posibilitatea de a identifica cu exactitate momentul optim de începere a acesteia pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Qi Men Dun Jia este folosit în general pentru previziuni. Îți dă puterea de a anticipa anumite decizii sau acțiuni pe care urmează să le faci. Are puterea de a prevedea potențialul rezultatelor deciziilor pe care urmează să le iei.

La ce îți folosește conștientizarea dacă nu ai de gând să faci ceva? Deciziile, tacticile și strategiile adoptate de-a lungul timpului vor trebui regândite dacă vrei să modifici rezultatul care te nemulțumește în prezent.

Îți oferă acces la energia din care sunt create viețile noastre, la cele 4 forțe care ne conduc: TIMP – SPAȚIU – FAPTE – MATERIE

Qi Men Dun Jia îmbunătățește absorbția părții benefice a Qi-ului pentru a stimula potențialul de succes.

Pentru informații absolut personalizate pentru persoana și problema dumneavoastră, vă invit să mă contactați pentru programarea unei consultații.

Consultația se va programa din timp, se poate desfășura inclusiv la distanță, prin internet (video-call Facebook), investiția dumneavoastră este de 250 lei, iar durata consultației este de cel mult 45 de minute.

Sună acum pentru programarea unei consultații!