fbpx

Qi Men Dun Jia

LA CE TE AJUTĂ QI MEN DUN JIA?

Qi Men Dun Jia este un instrument care poate să schimbe POZITIV sau chiar să-ți TRANSFORME integral viața.

Poate fi folosit ca să obții o creștere FĂRĂ PRECEDENT a afacerii tale. Sau o carieră în permanentă ASCENSIUNE și remunerată pe măsura așteptărilor tale.

Utilizând QI Men, poți să-ți trasezi propria ta DIRECȚIE în viață, după propriile tale PRINCIPII și după propriile tale DORINȚE.

Folosește Qi Men ca să obții mai multă energie, vitalitate, PUTERE. Sau ca să-ți menții sau să-ți îmbunătățești starea de sănătate.

Cu Qi Men Dun Jia poți să faci ca cele mai importante relații din viața ta chiar să conteze. Și să devină mai apropiate și mai pline de iubire și căldură.

Îl poți utiliza când dorești ca nivelul tău de impact asupra societății să devină remarcabil și REMARCAT. Sau când vrei să-ți pui amprenta TA personală asupra lumii?

CE ESTE QI MEN DUN JIA

Qi Men Dun Jia 奇门 遁甲 este o tehnică foarte precisă și o adevărată „artă a războiului”. A fost creată și utilizată de mari strategi militari ai dinastiilor chineze: Sun Tzu, Zhuge Liang și alții. În istoria de 3000 de ani a Imperiului Chinez, Zhuge Liang a fost unul dintre cei mai remarcabili strategi care au aplicat metodele Qi Men Dun Jia. Astfel a obținut victoria în timpul luptelor, legendară fiind bătălia de la Stâncile Roșii.

Deseori auzim despre faptul că unii oameni sunt la locul potrivit la momentul potrivit. Dar în realitate, câți dintre noi reușim să întrevedem viitorul sau să previzionăm ce ne-a rezervat universul? Nu este vorba doar despre șansă sau noroc. Ei bine, tocmai această poziționare a unei persoane “în locul potrivit la momentul potrivit este specialitatea artei ce poartă denumirea de Qi Men Dun Jia.

Literalmente, înseamnă Ușa Misterioasă ascunzându-l pe Jia. Focusul se concentrează pe captarea energiei din mediul înconjurător pentru a ajuta utilizatorii să obțină cele mai bune rezultate în viață. Cu alte cuvinte, este un instrument cu care se poate accesa energia din Univers pentru a crea realitatea pe care am dorit-o. Este o metodă care se utilizează în general pentru a pregăti calea spre succes a unei persoane folosind aspecte legate de timp și spațiu.

Viitorul ni-l putem modela după cum vrem. Viața este un lut căruia voința îi dă forma. – Liviu Rebreanu, Opere

Qi Men Dun Jia este sistem de calcul cu care se poate accesa energia Universului pentru a crea realitatea pe care am dorit-o. Este o metodă care se utilizează pentru a pregăti calea spre succes a omului, folosind aspecte legate de timp, spațiu, materie și evenimente.

Qi Men Dun Jia a fost adesea descris ca fiind în legătură cu partea spirituală a Metafizicii Chineze. De fapt, se referă la faptul de a face ca INVIZIBILUL să devină VIZIBIL!

Spiritualitatea este despre a căuta și de a-ți găsi calea și scopul vieții, este despre a fi conectat cu tine însuți, despre a fi conectat la țeluri mărețe, într-o manieră cu impact semnificativ asupra vieții tale și a semenilor tăi.

În afaceri cât și în carieră, spiritualitatea este abilitatea ta de a-ți găsi scopul, de a-ți găsi echilibrul în interiorul tău și să aduci un plus de valoare în viețile altor oameni.

Faptul că există destin nu echivalează cu pierderea posibilității de a-ți controla propria ta viață. Destinul nu înseamnă că nu poți să-ți atingi țelurile, să-ți îndeplinești visele sau să-ți îmbunătățești viața. În mod sigur o poți face prin studiu, analiză, o planificare riguroasă, muncă asiduă, efort susținut și, desigur, multă perseverență.

Plotează-ți harta ta personală Qi Men Dun Jia

JOEY YAP’S QIMEN EXPLORER


ASTĂZI ESTE FOLOSIT CU SUCCES!

Sistemul Qi Men a fost folosit inițial de marii strategi de război ca instrument de prognoză pentru a-și planifica atacul și apărarea. Ulterior a fost transformat într-un sistem de prognoză pentru diverse domenii din viață.

Astfel, este folosit pentru:

 • negocieri purtate cu succes în afaceri
 • investiții strategice profitabile,
 • dezvoltarea politicilor de management și a strategiilor de marketing
 • îmbunătățirea relațiilor cu partenerii de afaceri
 • asigurarea succesului profesional în carieră,
 • trecerea examenelor și a interviurilor,
 • găsirea partenerului de viață potrivit, a unei relații intime de calitate
 • chiar stabilirea tacticii în timpul campaniilor electorale politice,
 • recăpătarea sau menținerea stării de sănătate.
Qi Men Dun Jia

Astăzi, Qi Men este folosit ca tehnică de calculare a hărții Qi a unui anumit moment în timp și spațiu. Atunci când ai de făcut o acțiune importantă, utilizând hărțile Qi ai posibilitatea de a identifica cu exactitate momentul optim de începere a acesteia pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Qi Men Dun Jia este folosit în general pentru previziuni. Îți dă puterea de a anticipa anumite decizii sau acțiuni pe care urmează să le faci. Are puterea de a prevedea potențialul rezultatelor deciziilor pe care urmează să le iei.

La ce îți folosește conștientizarea dacă nu ai de gând să faci ceva? Deciziile, tacticile și strategiile adoptate de-a lungul timpului vor trebui regândite dacă vrei să modifici rezultatul care te nemulțumește în prezent.

Îți oferă acces la energia din care sunt create viețile noastre, la cele 4 forțe care ne conduc: TIMP – SPAȚIU – FAPTE – MATERIE

Qi Men Dun Jia îmbunătățește absorbția părții benefice a Qi-ului pentru a stimula potențialul de succes.


Consultația Qi Men Dun Jia

CÂT COSTĂ și CÂT DUREAZĂ o consultație individuală Qi Men?

Programul de consultații individuale:

 • Luni: 9-14
 • Marți: 9-14
 • Miercuri: 9-14
 • Joi: 9-14

Consultația se va programa din timp, se va desfășura online prin Zoom, descărcați și instalați gratuit aplicația de aici.

Investiție:

 • 1 ședință = 450 lei ACUM NUMAI 350 lei (70€)
 • 2 ședințe consecutive = 700 lei ACUM NUMAI 500 lei (100€)

Durata:

 • 1 ședință = 45 minute
 • 2 ședințe consecutive = 1 oră și 30 minute

Plata consultației se efectueză în avans, în contul bancar indicat în josul acestei pagini. La cerere, se oferă înregistrarea consultației.

ANULAREA PROGRAMĂRII:

 • Programarea anulată cu mai mult de 3 (trei) zile înainte, nu se taxează.
 • Programarea anulată cu mai puțin de 3 (trei) zile înainte, se achită 50% din valoarea ei la următoarea ședință.
 • Programarea anulată în ziua programării sau neprezentarea la programare se achită integral la următoarea sedință.

Ai și tu o întrebare? O nelămurire?

Contactează-mă!


Pentru informații absolut personalizate pentru persoana și problema ta, te invit să mă contactezi pentru programarea unei consultații.

Localități în care am susținut cursuri și am oferit consultanță Qi Men – București, Cluj, Brașov, Timișoara, Arad, Bistrița, Mureș, Alba, Zalău, Iași, Bacău, Focșani, Galați, Brăila, Sibiu, Oradea, Baia Mare dar și în străinătate.


%d