Despre mine

Transform your life!

Există cineva care nu își dorește bunăstare? Liniște materială și spirituală? Este prosperitatea un deziderat? Nu-i așa că relațiile sunt importante pentru fiecare dintre noi, fie că se referă la partenerul de viață, copii, părinți, iubită, iubit, parteneri de afaceri? Ne dorim ca aceste relații să fie de calitate? Ne place să fim respectați? Ne încântă admirația celorlalți? Este adevărat că ne dorim fiecare relații intime de calitate și pline de pasiune? Cât de mult contează pentru noi mulțumirea partenerilor noștri profesionali, fie că vorbim de clienți, furnizori, pacienți, contribuabili? Comunicarea noastră cu ei este eficientă?

Așa cum spune și maestrul meu, Risvan Vlad Rusu: “Cine nu are coșul de dorințe plin cu vise?

Percepția asupra așteptărilor poate evolua. Pentru cei mai mulți dintre noi, abia după ce treci printr-o tragedie începe MAREA TRANSFORMARE! Am realizat că sunt și eu, asemenea ție, doar un om cu speranțe și năzuințe. Trebuie să recunosc că șansa mea a fost aceea de a-i întâlni pe maestrul meu Risvan Vlad Rusu iar apoi pe Dato’ Joey Yap, care au reușit să-mi transforme viața într-un timp atât de scurt, mie și familiei mele.

Nu sunt doar modele personale în evoluția mea spre atingerea succesului în dezvoltarea mea, ci chiar mai mult, îmi sunt mentori și adevărați ghizi pe drumul (ne)cunoscut și sinuos al vieții. Acum pot afirma cu convingere că am reușit să fac alegeri care mi-au creat o viață nouă, specială, îmbunătățită, diferită. VIAȚA MEA S-A TRANSFORMAT! Deși sunt încă multe de studiat, am devenit propriul arhitect al vieții mele, fiind ghidat de învățătorii mei.

Am descoperit astfel că permanent îmi sunt la îndemână o multitudine de mijloace și metode care mă ajută la îmbunătățirea tuturor aspectelor din viața mea, exact așa cum îmi doresc.

Vorbeam despre o tragedie prin care și eu am trecut la rândul meu, atunci când ne-a ars casa din temelii. Să fim rezonabili: ce om normal de pe Pământ nu este afectat de pierderea aproape instantanee a locului cel mai plăcut din viața lui: căminul, propria casă? Desigur că pierderea este relativă din punct de vedere a dimensiunii valorice, însă pentru familia mea, cei 150000 de euro mistuiți de flăcări în numai câteva minute au reprezentat și reprezintă chiar și acum o sumă importantă!

Investind multe resurse, multă energie, mult timp și desigur bani, am aflat că pot și, mai ales, CUM pot să transform toate dorințele mele actuale și viitoare în realitate!
Vești bune: și tu poți face ca visele tale să se materializeze!

Cine sunt eu?

Sunt formator, consultant, practicant al artelor Metafizicii Chineze și absolvent al mai multor stagii de pregătire din cadrul Academiei de metafizică chineză RISVAN VLAD RUSU, organizația cu cel mai mare succes din România în formarea de consultanți și practicanți Feng Shui tradițional, BaZi, Zi Wei Dou Shu, Qi Men Dun Jia, Qi Men Spiritual – arta talismanelor Fu.

Am studiat deopotrivă cu maestrul meu Risvan Vlad Rusu, dar am urmat și cursurile Mastery Academy of Chinese Metaphysics, avându-l coordonator pe Dato’ Joey Yap. M-am specializat în Feng Shui tradițional, BaZi, Zi Wei Dou Shu, Qi Men Dun Jia, Qi Men Spiritual – arta talismanelor Fu.

Ca profesie, am studiat cu pasiune și mi-am obținut licența în științe juridice la Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” din București, Facultatea de Drept din Cluj-Napoca, iar în același an am susținut și promovat examenul de admitere pentru primirea în profesia de consilier juridic și am devenit membru al Colegiul Consilierilor Juridici Cluj, înscris în Tabloul Consilierilor Juridici Cluj, fiind acum specialist în drept comercial.
De asemenea, sunt licențiat în management organizațional și absolvent al Institutului militar de artilerie și geodezie “Ioan Vodă” din Sibiu, actualmente sublocotenent în rezervă, având și brevet de parașutist – o veche pasiune a tinereții.

Soția mea este medic, de asemenea practicant al metafizicii chineze, prin cea de-a doua ramură din cele 5 arte: acupunctura.

Hobby-urile mele actuale sunt opera, literatura, științele juridice și metafizica chineză, prin ramurile care m-au atras în mod special: BaZi, Zi Wei Dou Shu, Feng Shui tradițional și Qi Men Dun Jia.

Certificări și atestate: