fbpx

Talismane Taoiste Fu

Talismane taoiste Fu: au capacitatea de a redistribui într-un mod uniform energia existentă, de a crea un echilibru între energia Yin și Yang a Qi-ului, și astfel pot fi folosite în diverse scopuri, precum ar fi, dar fără a se limita la:

  • amplificarea sau slăbirea anumitor structuri de personalitate,
  • găsirea sufletului pereche, a iubirii,
  • câștigarea unor sume importante de bani,
  • crearea unor oportunități de dezvoltare a carierei sau a afacerii,
  • crearea unei atmosfere emoționale plăcute și relaxante în propria casă,

plecând de la conceptul că energia metafizică poate fi folosită pentru a amplifica, întări, slăbi, elimina sau bloca altă energie metafizică și pentru a corecta dezechilibrele percepute în planul material.

Tradițiile magice din Occident sunt adesea hiperbolizate la nivel de ficțiune și film, precum la fel se întâmplă și cu magia taoistă din Orient. Reprezentarea artei meșteșugirii talismanelor capătă adesea un atribut fantastic, cu „vrăjitori” în haine lungi care scot o fâșie de hârtie – Fu – din mânecă, care își îndreaptă degetele, rostesc apoi invocări pentru a chema spiritele, iar spiritele din lumea de dincolo apar sau dispar.

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă? Îți dorești un talisman personalizat?

sau sună-mă:

Talismane taoiste Fu – în istorie

În mod tradițional,  talismanele taoiste Fu au fost folosite pentru vindecarea bolilor cu care s-au confruntat chinezii din Evul Mediu, pentru a atenua simptomele bolilor, pentru a evita nenorocirile, pentru a se proteja de atacuri energetice magice dar și de blesteme, pentru a se apăra împotriva atacurilor fizice și psihice și pentru a evita sărăcia. Practicanții religioși și oculți de odinioară s-au aventurat adesea în inima munților îndepărtați, în căutarea unor plante foarte rare dar utile în combinațiile alchimice. Talismanele au fost cele care i-au protejat pe aceștia împotriva pericolelor din timpul călătoriilor și astfel, „călătoria magică” a devenit o caracteristică comună în textele oculte taoiste din secolul al treilea. Aceste talismane Fu au fost realizate cu intenția de a evita fantomele și pericolele din sălbăticie, invocându-se protecția zeităților.

Talismane taoiste Fu – în zilele noastre

Aplicațiile pentru talismane taoiste Fu în viața noastră actuală nu sunt mai puțin fantastice. Câteva exemple: dacă o persoană are ghinion, atunci acest lucru se datorează unui spirit răuvoitor care o bântuie pe aceasta, așa că va fi meșteșugit un talisman pentru a învinge acel spirit malefic sau pentru a proteja acea persoană de atacurile spiritului malefic. Sau dacă starea de sănătate fizică a unei persoane nu poate fi explicată de știința modernă sau de medici, această situație este cel mai probabil cauzată de un spirit răuvoitor, așa încât este recomandat să fie consultat un șaman sau un preot taoist, care va meșteșugi câteva talismane taoiste Fu, ulterior talismanele vor fi arse în flăcări, cenușa acestora va fi amestecată cu apă sfințită și apoi amestecul va fi băut de persoana în cauză, ca o metodă de vindecare a afecțiunii.

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă? Îți dorești un talisman personalizat?

sau sună-mă:

Consultația pentru talismane taoiste Fu

Consultația se va programa din timp, se poate desfășura inclusiv la distanță, prin internet (video-call Facebook), investiția dumneavoastră este de 750 lei, durata consultației de cel mult 45 de minute iar realizarea talismanului va dura aproximativ 14 zile.


Localități în care am aplicat tehnica talismanelor taoiste Fu – Cluj, București, Brașov, Timișoara, Arad, Bistrița, Mureș, Alba, Zalău, Iași, Bacău, Focșani, Galați, Brăila, Sibiu, Oradea, Baia Mare dar și în străinătate.

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă? Îți dorești un talisman personalizat?

sau sună-mă:

%d blogeri au apreciat: