fbpx

Termeni si conditii

REGULI DE BAZĂ

Accesul pe site-ul https://catalinvasiloiu.ro (denumit în continuare site-ul) în vederea efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente, cursuri și seminarii, este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare Client), care respectă prezenții Termeni și condiții.

În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, cursuri și seminarii, Clientul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate, identificare.

Site-ul poate fi utilizat de către clienți doar pentru vizionare, comandă, plată, înscriere la evenimente, cursuri și seminarii și pentru recomandarea serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă sau clienților și vizitatorilor.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Nu aveți dreptul să interveniți în operarea site-ului nostru și nici să luați vreo măsură de intervenție asupra echipamentului nostru informatic, indiferent de motiv și indiferent de rezultatul obținut.

Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.

Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

ÎNREGISTRAREA PE SITE

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site-ul nostru accesând butonul Utilizator nou, disponibil pe pagina LOGIN CONTUL MEU, urmat de un simplu click pe butonul de Creează un cont, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.

Pentru înregistrare, vi se va solicita să vă introduceți numele, prenumele, adresa de email și parola. Aveți obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Sunteți pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a vă da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod veți fi la curent cu activitatea noastră pe site.

PLASAREA COMENZII

Plasarea comenzii se realizează prin parcurgerea următorilor pași:

  1. În pagina de EVENIMENTE – CURSURI ȘI SEMINARII selectează cursul sau seminarul dorit, cu un click pe pictograma cursului/seminarului,
  2. după selectarea cursului sau seminarului dorit, vei fi direcționat pe pagina de cumpărare a cursului sau seminarului,
  3. apoi plasează comanda prin accesarea butonului „Cumpără acest curs”,
  4. comanda va fi plasată numai după autentificare, în cazul în care deții un cont pe site, respectiv după înregistrarea pe site în cazul în care nu deții un cont,
  5. alege metoda de plată: ONLINE CU CARD BANCAR
  6. bifează câmpul „de acord cu Termenii și condițiile de pe site” (I’ve read and accept the terms & conditions. *), după lecturarea atentă a acestora
  7. Introdu datele tale de facturare în câmpul INFORMAȚII SUPLIMENTARE (note pentru administrator): denumire firmă sau nume prenume persoană fizică, CUI, J – firmă, CNP, localitate, județ
  8. plasează comanda prin click pe butonul „Plasează comanda”. Plasarea comenzii implică plata prețului stabilit conform detaliilor de pe site pentru serviciile comandate.
  9. dacă dorești să adaugi mai multe cursuri sau seminarii în Contul tău, repetă operațiunea de la punctul 1 pentru fiecare curs sau seminar.

CONFIRMAREA COMENZII

În cel mai scurt timp, veți primi un email de confirmare a comenzii, care atestă dacă serviciul este disponibil și care este timpul de acces la serviciu.

În cazul în care serviciul comandat nu este disponibil, veți fi informat despre acest lucru.

PLATA. FACTURARE

Prețurile afișate pe site, la fiecare serviciu în parte, nu sunt purtătoare de TVA, conform legislației în vigoare. Plata se poate face Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Pentru metoda de plată “Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

“3-D Secure” asigură în primul rând că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă mai înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.

Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului în format electronic după efectuarea plății produselor/serviciilor comandate.

GARANȚII

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, am conceput un pachet de garanții speciale pentru produsele vândute prin intermediul site-ului, pe care le puteți accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa de contact indicata pe pagina https://catalinvasiloiu.ro/contact sau telefonic la nr. 0758035588. Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs. în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să vă puteți recupera cu celeritate banii plătiți pentru serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.
Aceste garanții se referă la cursuri și seminarii pentru care oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 24 de ore de la asigurarea accesului în program, clientul nu este satisfăcut de program, își primește banii înapoi în cel mai scurt timp posibil, urmând a i se șterge contul de acces la platformă.

I. Drepturi și obligații utilizatori/studenți

I.1 Prevederi generale: Utilizatorii înscriși la serviciul de e-learning și furnizare de conținut digital educațional catalinvasiloiu.ro sunt considerați și studenți și au dreptul să utilizeze pe deplin facilitățile care le sunt puse la dispoziție de aplicația de e-learning printr-un un cont de student, în conformitate cu normele legale în vigoare, cu respectarea valorilor sociale și morale, păstrând ordinea publică și interioară.

Vom denumi în continuare și Furnizor pe subsemnatul Cătălin Vasiloiu, reprezentantul legal al societății CEDHYFASO SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Aurel Suciu nr. 20 ap. 49, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub dosar nr. J12/6465/2017, cod unic de înregistrare nr. 38503700, având contul IBAN: RO77BTRLRONCRT0CH9687401, deschis la Banca Transilvania, societate care își desfășoară activitatea de vânzare în conformitate cu Legea română societatea care asigura serviciul de e-learning și furnizare de conținut digital educațional.

Vom denumi în continuare CLIENT/CURSANT/STUDENT/UTILIZATOR, persoana cu datele de identificare de pe platforma catalinvasiloiu.ro.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare „Utilizatori/Cursanți/Studenți”.

De reținut faptul că utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Administratorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau sub-pagini ale site-ului în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email catalin@catalinvasiloiu.ro.

Prezenții termeni și condiții de utilizare reprezintă contractul propus de Furnizor și trebuie acceptat înainte de comandarea oricărui serviciu de pe site-ul Furnizorului. Orice comandă confirmată de client, prin bifarea căsuței – Am luat la cunoștință de Termenii și condițiile de utilizare, reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei Furnizorului în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Bifarea căsuței reprezintă o semnătură electronică, în sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnăturii electronice nr. 455/2001, având aceeași valoare cu o semnătură olografă.

Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe acest site. Vă rugăm să nu folosiți acest site dacă nu sunteți de acord cu termeni de utilizare și prevederile contractuale.

I.2 Obiectul contractului. Drepturile studenților

Obiectul contractului constă în oferirea de acces la contul de cursant/student și la cursurile desfășurate în direct online, cât și conținutul digital înregistrat (dacă este cazul) pentru care a fost achitată taxa de înscriere, conform prețului afișat în prezentarea conținutului digital de pe această platformă sau a unei alte oferte a furnizorului.

Cursurile și materialele de pe această platformă pot fi utilizate în întregime, în timpul desfășurării lor în direct online, sau, după caz, imediat ce au fost adăugate în contul de student, acestea din urmă putând fi urmate în etape recomandate de învățare și integrare. Etapele de învățare și integrare sunt anunțate și afișate la fiecare curs în parte. Etapele de învățare și integrare nu presupun scindarea cursului, nici posibilitatea de a primi accesul la lecții sau module separate din curs, acestea alcătuind un tot unitar și indivizibil.

I.3 Limita drepturilor acordate

I.3.1 Toate drepturile acordate studenților sunt valabile doar până la dată limita afișată pentru fiecare activitate de curs în parte. După scurgerea perioadei prevăzute cursantul nu mai beneficiază de acel drept de accesare a activității de curs.

I.3.2 După scurgerea ultimei zile alocate cursului, contractul este executat integral și cursanții își pierd toate drepturile conferite, iar aceia care au parcurs integral cursul și au răspuns corect chestionarelor, vor putea fi considerați absolvenți, în urma unei evaluări finale a cursantului de către furnizor. Evaluarea se desfășoară fie fizic, fie online, la o dată stabilită de comun acord cu cursantul.

Doar în cazul în care se menționează explicit pentru un curs anume, o perioadă prelungită de acces online, furnizorul face tot posibilul să ofere accesul la conținutul respectiv, dar fără a-și asuma vreo obligație în acest sens.

I.3.3 În cazul burselor de studii, parcurgerea integrală, într-un mod exemplar a pachetului de studiu este OBLIGATORIE, iar pentru a fi declarat bursier activ studentul trebuie să absolve cu un procent de peste 80% testele pentru fiecare modul cât și cele finale.

Bursele de studiu sunt acordate arbitrar de către Furnizor și pot fi suspendate oricând, fără vreo altă obligație din partea Furnizorului.

I.4 ELIGIBILITATE/ PERMISIUNE – Serviciile oferite de către Furnizor sunt destinate persoanelor cu vârstă de peste 18 ani. Există însă și posibilitatea că persoanele cu vârstă sub 18 ani să beneficieze de serviciile oferite atunci când există consimțământul expres acordat în acest sens de către un părinte sau un reprezentant legal.

I.4.1 Dacă nu aveți 18 ani, vă rugăm să nu vă creați cont pe această platformă, înainte ca noi să fi primit consimțământul expres, în scris în acest sens de la un părinte sau reprezentant legal. Orice abatere descoperită de la această regulă, va atrage anularea automată a contului creat.

I.4.2 Înscrierea la cursurile oferite de Furnizor se realizează prin completarea unei cereri, formular de înscriere. Studenții garantează că toate informațiile pe care le introduc în cererea, formularul de înscriere sunt corecte și complete, iar atunci când intervin modificări, le aduc la cunoștință furnizorului, în vederea menținerii acestor informații actualizate.

I.4.3 Este interzisă înscrierea utilizând numele unei alte persoane sau un nume fals, precum și furnizarea de informații incorecte, inexacte și/sau fictive. Pentru a beneficia de serviciile oferite de Furnizor nu este necesară îndeplinirea unor cerințe sau condiții suplimentare legate de studii, calificări anterioare sau experiență într-un anumit domeniu.

I.4.4 Este interzisă înscrierea pe platforma Furnizorului cu două sau mai multe conturi pentru aceeași persoană. În cazul creării din greșeală a două sau mai multe conturi, se anunță furnizorul în scris, pe mail la catalin@catalinvasiloiu.ro, specificându-se doar adresele de email și numele cu care au fost create conturile, și exprimându-și opțiunea pentru contul principal de acces. În acest caz, este interzis să fie comunicate pe email alte date despre cont, în afară numelui și adresei cu care a fost creat, parola fiind strict secretă, aparținând doar studentului.

I.4.5 Pentru accesarea site-ului catalinvasiloiu.ro și a aplicației de e-learning este necesară o conexiune la internet și un dispozitiv tip computer, laptop, tabletă sau smartphone.

I.4.6 Furnizorul își rezervă dreptul de a-și selecta participanții și de a respinge solicitarea de participare a oricărei persoane, fără a prezenta niciun fel de motivație.

Accesul la materialele oferite de Furnizor, nu poate fi oferit către:

a) persoane care manifestă un grad avansat de boală;

b) persoane cu afecțiuni psihice, mentale sau emoționale și cu diagnostice clinice psihiatrice;

c) persoane care nu au luat la cunoștință cu toți Termenii și Condițiile prezentate în acest document;

d) persoane care nu au luat la cunoștință Politica de Confidențialitate

I.5 Obligații speciale studenți:

I.5.1 Studentul are obligația de a verifică dacă i-au fost alocate toate cursurile la care s-a înscris și pentru care a achitat taxa de înscriere. Dacă unul sau mai multe cursuri nu au fost alocate, studentul are obligația de a cere Furnizorului, la adresa de email catalin@catalinvasiloiu.ro alocarea cursurilor. În caz contrar se consideră că a renunțat tacit la acele cursuri, cu toate consecințele de rigoare.

I.5.2 În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezența declarați că va asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe site și, în consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie să anunțați imediat administratorul site-ului la adresa de email catalin@catalinvasiloiu.ro.

Furnizorul nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului.

I.6 Postarea de mesaje, participarea la curs

I.6.1 La postarea de mesaje și comentarii în căsuțele de chat, studentul trebuie să folosească un limbaj decent, adecvat mediului de educație la acare a aderat, folosind un ton cât mai amical.

I.6.2 Este interzisă postarea de mesaje, comentarii sau manifestarea de atitudini care ar putea provoca daune sau ar periclita imaginea unei persoane sau organizații.

Se recomandă discuții și argumentări pe un ton colegial. Mesajele care nu respectă aceste prevederi vor fi automat șterse fără notificare. Dacă Furnizorul apreciază că faptele sunt de natură a periclita imaginea acestuia sau sunt contrare normelor legale, valorilor sociale și morale ori contravin ordinii publice, poate hotărî excluderea studentului din sistem cu pierderea tuturor drepturilor.

I.6.3 Este interzisă trimiterea directă sau indirectă prin intermediul căsuțelor de chat către resurse externe, reclame, linkuri pentru care nu a fost cerut și oferit expres acordul din partea Furnizorului. Dacă Furnizorul apreciază că mesajele nu fac parte din categoria împărtășirii experienței personale în urma parcurgerii materialelor dintr-un curs și urmăresc orice alt scop, poate hotărî excluderea studentului din sistem cu pierderea tuturor drepturilor.

I.7 Activități interzise

I.7.1 Nu este permisă hărțuirea sau adresarea pe un ton neadecvat sau folosind un limbaj neadecvat față de colegi, Furnizor sau autorul de curs. În cazul în care această prevedere este încălcată, Furnizorul poate hotărî excluderea studentului din sistem și pierderea tuturor drepturilor stipulate în termenii de utilizare.

I.7.2 Autorii și administratorii de platformă au dreptul să șteargă fără notificare mesajele studenților dacă consideră că acestea nu sunt utile sau încalcă una din dispozițiile termenilor de utilizare.

I.7.3 Este interzisă scrierea de cod html sau orice alt format în cadrul mesajelor. Sistemul va afișa mesajele în formatul plain-text, înlăturându-se astfel posibilitatea de executare a codului. Mesajele care conțin cod vor fi șterse din sistem și studentul va primi un avertisment dacă codul scris nu aduce prejudicii, la următoarea postare de mesaj care conține cod va fi exclus automat din sistem. Dacă codul scris este de natură de a aduce prejudicii de orice natură pentru furnizor, beneficiari sau orice alt terț, studentul va fi exclus din sistem cu pierderea tuturor drepturilor conferite de termenii de utilizare.

I.8 Abateri şi sancțiuni

Acțiunile care încalcă dispoziții legale sau prezenții termeni de utilizare vor fi sancționate de către Furnizor și se pot solda cu înștiințarea sau excluderea definitivă din sistem în funcție de gravitatea faptei. Decizia de sancționare se va transmite în scris prin e-mail, la adresa cu care studentul s-a înscris sau figurează în sistem. Studentul poate face întâmpinare în termen de 3 zile de la transmiterea notificării.

I.9 Drepturi speciale furnizor, în cazul grupelor de cursanți

I.9.1 Furnizorul are dreptul recunoscut de beneficiar de a stabili perioada de desfășurare a cursurilor și a modului în care sunt alocate lecțiile.

I.9.2 Perioada de desfășurare a unui curs este variabilă, în funcție de anunțul făcut pentru fiecare curs și poate fi schimbată oricând pe parcursul acestuia, fără a fi necesar acordul cursanților.

I.9.3 Pentru fiecare grupa de studenți există o perioadă inițială pentru înscriere, cuprinsă între 1 săptămâna și 3 luni până când se trece la ritmul normal de învățare, zilnic, săptămânal sau lunar.

I.9.4 În momentul în care începe perioada de studiu pentru o serie, lecția 1 va fi alocată.

I.9.5 Furnizorul are dreptul de a schimba sau/și modifica perioada de desfășurare a unui curs pe care cursanții le-au luat la cunoștință la înscriere, fără nicio consultare prealabilă și fără acordul cursanților. În acest sens, va înștiința grupa de studenți despre programul și activitățile în cadrul cursului.

II. RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea serviciilor.

Nu putem fi ținuți responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

III. RECLAMAȚII

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon 0758035588 fie prin email la adresa indicată pe pagina https://catalinvasiloiu.ro/contact.

Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Puteți adresa o reclamație sau o sesizare către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor,

online pe site-ul ANPC direct aici: http://reclamatii.anpc.ro/Reclamatie.aspx.

Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la în întâlniri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

IV. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse în programele online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a lui Cătălin Vasiloiu. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Cătălin Vasiloiu. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane codul dvs de acces la programele online comercializate prin intermediul site-ului.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/industrială asupra serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

V. NEWSLETTERE

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.
Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la nr. de telefon 0758035588 sau prin accesarea butonului Dezabonare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

VI. FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.

Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

VII. LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelegere intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente material din Cluj-Napoca.

VII. DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către Cătălin Vasiloiu, reprezentantul legal al societății CEDHYFASO SRL, cu sediul în Cluj-Napoca, str. Aurel Suciu nr. 20 ap. 49, jud. Cluj, înregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub dosar nr. J12/6465/2017, cod unic de înregistrare nr. 38503700, având contul IBAN: RO77BTRLRONCRT0CH9687401, deschis la Banca Transilvania, societate care își desfășoară activitatea de vânzare în conformitate cu Legea română.

Deținătorul vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.
Cătălin Vasiloiu are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul înscrierii la un eveniment.

Promoțiile oferite de către Cătălin Vasiloiu care sunt anunțate pe site își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului, dacă pe site nu se specifică altfel.

Disponibilitatea unui serviciu, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client.

Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

Ultima actualizare: 07 aprilie 2022

%d blogeri au apreciat: