fbpx

Disclaimer – răspunderea legală

Vă mulțumesc pentru vizitarea site-ului www.catalinvasiloiu.ro.

Prin prezenta declarație luați la cunoștință și sunteți de acord că autorul acesteia nu este ținut responsabil în cazul producerii vreunui prejudiciu în urma utilizării informațiilor oferite pe site-ul www.catalinvasiloiu.ro sau pe pagina https://www.facebook.com/Catalin.Vasiloiu.trainer.consultant 

Conținutul acestor pagini aparține autorului, adică lui Cătălin Vasiloiu, mai puțin anumite părți care sunt atribuite cu mențiunea altora, prin preluare, cu referire în mod special la maeștrii mei, Joey Yap și Risvan Vlad Rusu.

Puteți reproduce ceea ce găsiți aici, dar cu bun simț. Este totuși necesară amintirea sursei. Va fi apreciată semnalarea prealabilă pentru acord.

Încălcarea acestei convenții reciproce într-un mod prejudicios, cu rea intenție, va conduce cel mai probabil la anumite consecințe care ar putea fi evitate.

Aici găsiți opinii personale inspirate din materialele parcurse de autor de-a lungul anilor de studiu. Aceste opinii personale nu implică poziții oficiale ale terților, maeștrilor, colaboratorilor sau partenerilor.

Atunci când am abordat chestiuni financiare, am depus toate eforturile pentru a mă asigura că am reprezentat și aplicat în mod corect metodologia studiată, cât și potențialul acesteia de a vă ajuta să vă dezvoltați financiar.

Cu toate acestea, nu există nici o garanție că veți câștiga vreo sumă de bani folosind oricare dintre tehnicile puse la dispoziție sau dezvăluite prin intermediul site-ului și nu intenționez și nu susțin nicio astfel de tehnică ca o schemă de “îmbogățire”.

Nimic din conținutul publicat aici nu este o promisiune sau garanție pentru câștiguri de orice fel.

Nivelul de succes pe care îl puteți atinge în obținerea unor rezultate dorite, depinde de o serie de factori incluzând, dar fără a se limita la: îndemânarea, cunoștințele, nivelul personal de pregătire și instruire, abilitățile, dăruirea, capacitatea personală de a vă gestiona afacerile sau propria situație financiară. Deoarece acești factori diferă în funcție de fiecare persoană, nu vă voi garanta succesul, nivelul venitului sau capacitatea de a obține venituri de orice fel.

Sunteți singura persoană responsabilă pentru acțiunile și rezultatele pe care le aveți în propria viață și în propriile afaceri. Orice declarații de perspectivă prezentate aici sau în timpul ședințelor sunt pur și simplu așteptările sau previziunile mele pentru potențialul viitor al dumneavoastră și, prin urmare, nu vor fi interpretate în nici un fel ca o garanție sau promisiune a oricărui tip de rezultat.

Sunteți de acord că prin utilizarea de către dumneavoastră a informațiilor publicate și oferite pe site-ul www.catalinvasiloiu.ro sau pe pagina https://www.facebook.com/Catalin.Vasiloiu.trainer.consultant, autorul Cătălin Vasiloiu nu este ținut în nici un fel să execute vreo obligație de rezultat, așa cum acestea sunt prevăzute în Codul Civil Român – Legea 287/2009.

Nu garantez că veți obține rezultate din ideile sau modelele prezentate online sau în timpul ședințelor și nu ofer consultanță juridică, medicală, psihologică sau financiară.

Life Coaching-ul este denumit în Romania drept “consiliere pentru dezvoltare personala” și poate fi realizată de către persoane legal autorizate și denumite “consilieri pentru dezvoltare personală”.

Corporate Coaching și Business Coaching, împreună cu toate ramurile derivate ale acestora, pot fi practicate de către orice absolvent de studii economice acreditate și care s-a specializat în aceste domenii, având experiență managerială directă.

Dreptul la spiritualitate și dreptul de a aplica practici spirituale care nu lezează integritatea morală și fizică a persoanei sunt garantate prin Constituția României conform Art. 6 (Dreptul la Identitate), Art. 29 (Libertatea Conștiinței), iar dreptul la exprimarea oricărei păreri despre orice astfel de practici și accesul la cultură sunt de asemenea garantate constituțional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33 (Accesul la Cultură).

Niciuna dintre metodele prezentate pe acest site nu exclude și nu înlocuiește vreo altă metodă existentă, inclusiv tratamentul medical alopat. Vă recomand să urmați sfatul medicului și să nu întrerupeți niciodată niciun tratament medicamentos prescris de acesta.

Imaginile grafice, mărcile și imaginile personalizate prezentate pe acest site și pe alte situri administrate de autor, se află sub incidența Legii dreptului de autor. Folosirea acestora fără autorizare prealabilă nu este permisă.

%d