BaZi

BaZi este o metodă tradițională chinezească pentru decodificarea destinului personal, identificarea cauzelor evenimentelor neplăcute din trecut și prevenirea celor din viitor.

BaZi mai este întâlnită sub denumirea de Coloanele Destinului, Pilonii Destinului sau Cei Patru Stâlpi ai Destinului.

Harta BaZi îți oferă informații despre ceea ce îți este destinat și despre potențialul tău în viață.

Cum pari a fi în ochii celorlalți, cine ești tu cu adevărat, care sunt caracterele principale ale tipul tău de personalitate și comportament, cu ce calități și abilități native ești înzestrat, care sunt talentele și punctele tale forte, dar totodată care sunt punctele tale sensibile – toate acestea le putem afla împreună.

Harta BaZi ne permite de asemenea să observăm și să înțelegem toate posibilitățile și oportunitățile de dezvoltare ce vor apărea în viața ta, cât și slăbiciunile și amenințările la care ești expus.

Consultațiile sunt absolut confidențiale și nu se concentrează pe analiza trecutului, ci pe identificarea oportunităților și soluțiilor la  problemele cu care urmează să te confrunți în viitor.

Rezultatul va fi acela că fiecare persoană va putea să aibă un mai mare autocontrol asupra propriului său destin și astfel va putea lua decizii mult mai bune cu privire la aspecte importante ale vieții!

Consultația se va programa din timp, se poate desfășura inclusiv la distanță, prin internet (video-call Facebook), investiția dumneavoastră este de 250 lei, durata consultației de cel mult 45 de minute.

Sună acum pentru programarea unei consultații!