fbpx

UN FENG SHUI BUN, O VIAȚĂ DE EXCEPȚIE ÎN 2019!

Descoperă o metodă, un mijloc prin care să atragi mai multe oportunități în viața ta, prin care să devii mai plăcut și mai apreciat de cei din jurul tău și prin care să-ți rezolvi problemele legate de sănătate!

Toți participanții vor participa la o TOMBOLĂ cu PREMII:

 • 3 vouchere de 30% reducere la analiza generală pentru firmă/locuință.
 • 2 vouchere de 50% reducere la analiza generală pentru firmă/locuință.
 • 1 voucher de 100% reducere la analiza generală pentru firmă/locuință.

INTRAREA LIBERĂ, pe bază de înscriere până la data de 8 mai inclusiv, în limita locurilor disponibile în sală.

Perioada de timp alocată înscrierilor la seminar s-a încheiat pe data de 8 mai 2019 la ora 24. Te aștept cu drag la următorul curs sau seminar!

STABILEȘTE-ȚI SCOPURILE. ÎNDEPLINEȘTE-ȚI VISELE.

Avem percepții diferite asupra vieții și fiecare dintre noi dăm o definiție unică unei vieți de excepție, dar această definiție se modifică pe măsură ce trecem prin diferite etape ale vieții. Ori de câte ori se schimbă prioritățile noastre – percepțiile, credințele și chiar emoțiile noastre vor influența modul în care definim o viață de excepție pentru noi.

Haide să vedem ce am putea răspunde dacă ne-ar întreba cineva: “Ce înseamnă o viață de excepție?”

 • Să ai un loc de muncă foarte bine plătit
 • Să lucrezi cu oamenii care îți plac
 • Munca pe care o faci să fie făcută din pasiune
 • Să ai un partener de viață care te înțelege în totalitate
 • Să ai o formă fizică excelentă
 • Să fii sănătos/sănătoasă
 • Să ai o bună conexiune cu viața spirituală
 • Să ai copii sănătoși, buni și ascultători
 • Să ai o casă frumoasă unde să revii cu drag în fiecare zi

Sigur că lista poate continua. Dacă te uiți cu atenție vei observa, cel mai probabil, că ai bifat mai multe opțiuni pe această listă. Unele dintre răspunsurile de mai sus depind de etapa vieții în care te afli în prezent și de obicei pot exista diferite niveluri pentru aceleași definiții.

De exemplu, cineva s-ar putea să fie foarte fericit doar „având un loc de muncă“, în timp ce altcineva și-ar putea dori „un loc de muncă plătit excelent, lucrând într-o echipă cu un șef care te venerează“.

ELIMINAREA LIPSURILOR VIZIBILE ȘI CONȘTIENTIZATE

Oricare ar fi definiția ta, știm cu siguranță că deciziile pe care le iei în mod conștient te vor duce pe o anumită direcție. Alege să te aventurezi dincolo de zona ta de confort pentru a dobândi cunoștințele necesare, pentru a-ți dezvolta abilitățile, investind timp, resurse și eforturi în străduința de a elimina lipsurile din viața ta.

Această abordare trebuie să fie continuă, permanentă și te va menține ancorat în realitate, iar în cele din urmă va da sens vieții tale. Deseori se poate întâmpla să îți pierzi direcția, iar parcursul vieții tale să fie plin de provocări, obstacole și evenimente neașteptate.

CE AI ZICE DACĂ AI AFLA CĂ NOROCUL JOACĂ UN ROL DECISIV?

Dacă nu-ți place cuvântul NOROC, pur și simplu înlocuiește-l cu PREGĂTIRE PERSONALĂ. Amintește-ți: niciodată nu am fost pregătiți înainte de a întâlni iubirea vieții noastre, am fost luați pe nepregătite atunci când ni s-a adus la cunoștință promovarea de la locul de muncă,  nu am fost suficient de pregătiți pentru acea oportunitate unică ce ne-a scăpat printre degete.

Ce-ar fi dacă ți-aș spune că EXISTĂ FORȚE INVIZIBILE CARE NE SPRIJINĂ SAU NE ÎMPIEDICĂ în eforturile noastre de a ajunge să trăim viața pe care am visat-o?

METODA

Dacă ești aici, ai mari șanse să observi îmbunătățiri rapide în carieră, în relații sau în starea ta de sănătate. Probabil ai încercat aproape toate metodele convenționale, dar rezultatele fie nu au apărut, fie, mai rău, ai observat o involuție față de situația inițială.

În aria mea de competență, pentru a apărea schimbarea în viața cuiva, există 3 factori de care trebuie să ții cont. Noi îi denumim Cer, Om și Pământ sau Trinitatea Cosmică.

Cerul este ceea ce ni se dă, lucruri pe care nu le controlăm și care nu se pot schimba, cum ar fi cine sunt părinții sau frații noștri.

Omul suntem fiecare dintre noi și libertatea noastră. Deciziile și experiențele noastre conștiente determină ce se întâmplă în viața noastră.

Iar Pământul este mediul înconjurător care efectiv ne modelează.

Este de la sine înțeles că nu putem schimba Cerul. Referitor la Om, pentru majoritatea dintre noi, este evident că a schimba pe cineva este aproape imposibil, deoarece suntem în mod natural rezistenți la schimbare.

Așa încât ce ne mai rămâne este doar Pământul, mediul nostru – care este, probabil, cel mai ușor de schimbat, de controlat și de influențat în comparație cu restul factorilor care formează Trinitatea Cosmică.

Despre aceasta voi vorbi în această conferință!

Va fi vorba despre folosirea mediului înconjurător pentru a obține sprijinul necesar în atingerea obiectivelor noastre, pentru a reuși să obținem ceea ce vrem sau, cel puțin, pentru a primi un impuls de a ieși din situația în care suntem.

Metoda pe care o vom folosi se numește Feng Shui. Sunt sigur că ai auzit de Feng Shui până acum…

Te invit să îți dezvălui secretele acestei metode!

2 răspunsuri la „UN FENG SHUI BUN, O VIAȚĂ DE EXCEPȚIE ÎN 2019!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: