fbpx

Cum sunt persoanele dominate de elementul GUI – apă Yin

GUI apa yin picaturi

IDEALISTE ȘI CREATIVE

Cultivate și blânde

Apa Gui este apa Yin și este reprezentată de ceață, rouă și micile picături de apă din ploile blânde de toamnă. Este tipul de apă care acoperă suprafețe imense într-o perioadă scurtă de timp. Tot așa cum apa hrănește solul, ajută la creșterea plantelor și face ca semințele să devină fructe, la fel și persoanele dominate de elementul de apă Gui sunt acel tip de persoane care au grijă de ceilalți și care încurajează creșterea sau dezvoltarea altora și tot ele sunt cele care îi inspiră pe alții. De altfel, chiar excelează în a-i inspira și motiva pe ceilalți și în a scoate la suprafață tot ce este mai bun din oameni.

O persoană Gui este deseori entuziastă, idealistă și extrem de creativă, fiind capabilă să facă aproape orice din ceea ce îi trezește interesul. De asemenea, are abilități pozitive extraordinare și este menită să-și trăiască viața în conformitate cu propriile valori interioare. Persoanele Gui sunt mereu încântate să abordeze noi proiecte, având idei noi, dar se plictisesc ușor când trebuie să se confrunte cu detaliile proiectului.

Ele tind să fie deschise și flexibile și se manifestă demonstrând o paletă largă de interese dar și de abilități. Sunt întotdeauna interesate să-și îndeplinească misiunea față de umanitate.

Adesea par a fi inofensive și naive la exterior, dar sunt foarte înțelepte pe dinăuntru. De obicei știu cum să vadă potențialul sau talentul ascuns al unei alte persoane și să o determine pe aceasta să reușească, însă manifestând o insistență blândă și subtilă. Acestea acționează discret, asemenea unor picături de rouă și rareori vor fi arogante sau imperative.

CREATIVE

Întotdeauna pline de imaginație, originale

Persoanele dominate de elementul de apă yin Gui, de obicei gândesc într-un mod diferit de celelalte. Ele sunt deseori surse de inspirație și au o imaginație foarte bogată, dorind mereu să abordeze noi idei și drumuri care sunt în afara obișnuitului și a normalității. Modul lor de gândire este de obicei mai puțin structurat și cursiv, tot așa cum și picăturile de rouă apar la întâmplare pe frunzele de iarbă. Lor le place să gândească așa cum doresc, liber, neîngrădit și fără a fi constrânse sau presate de timp.

Și deoarece gândurile lor nu au o ordine prestabilită și structurată, adesea par a fi într-o relativă dezordine. Iată de ce modul lor de gândire este adaptabil și relaxat în același timp, cu excepția cazului în care apare o situație care să le amenințe liniștea. Ulterior vor continua să meargă pe drumul lor pentru a-și susține convingerile. De obicei manifestă un talent nativ în a scrie sau a povesti.

Ele sunt capabile să vadă oportunități pretutindeni și de obicei au abilitatea de a înmănunchea această capacitate cu interesul față de înțelegerea, ajutorarea și cultivarea semenilor  lor.

Ocazional se întâmplă ca ceilalți să creadă despre ideile și gândurile persoanelor dominate de elementul de apă yin Gui, că sunt ciudate sau “venite de pe altă planetă”. Însă chiar acest fapt este secretul succesului lor creativ! Au capacitatea de a munci perioade de timp îndelungate și vor depune eforturi extraordinare, cu un mare consum de energie pentru a îndeplini orice sarcini pe care le consideră importante în atingerea obiectivelor propuse. Cu toate acestea, vor refuza să depună eforturi pentru realizarea unor lucruri care pentru ele nu au sens sau a căror aplicație practică nu o văd.

În cea mai mare parte a timpului, sunt destul de solitare datorită modului lor de gândire și de aceea preferă să lucreze pe cont propriu, dar când situația o impune sunt buni coechipieri.

INTELECTUALE

Adoră să depășească barierele

În general, persoanele dominate de elementul de apă yin Gui au o înclinație aparte spre zona intelectuală și academică. Le place să fie stimulate mental și caută întotdeauna modalități de a-și menține în formă mentalul și atenția. Consideră că este un mare păcat să nu-ți educi și formezi permanent memoria, gândirea și intelectul. Au o putere aparte, liniștită și tăcută și tind să rămână concentrate asupra scopului lor și să facă tot ce le stă în putință astfel încât să obțină rezultatul dorit.

Ca atare, au adesea tendința de a contempla și de a reflecta prea mult la situațiile cu care se confruntă în viață. Iar dacă elementul Apă este prosper sau puternic în harta natală, vor fi predispuse să se gândească excesiv de mult la anumite lucruri, mergând până acolo încât ajung să se “învârtă în jurul cozii” și nu vor reuși să ia nicio decizie.

CARIERĂ

Natura lor imprevizibilă, inconsecvența și cheful lor de muncă îi face pe oameni să se întrebe adesea: oare ce se întâmplă cu ei? Acesta este cel mai mare obstacol pentru o persoană GUI Yin Water.

Aceste persoane pot contribui foarte mult la dezvoltarea unei afaceri, cu ideile și viziunea lor unică asupra problemelor, dar inconsecvența lor la locul de muncă poate fi destul de frustrantă pentru colegii lor de lucru. Adesea intră în conflicte cu colaboratorii, deoarece deseori sunt suspicioși cu privire la motivele altor persoane și iau lucrurile foarte personal.

Pe de altă parte, sunt persoane foarte potrivite dacă vrei să obții rezultate imediate, sunt de regulă multitasking și sunt foarte adaptabile.

În ceea ce privește cariera, pot face orice fel de job sub acoperire – spion, detectiv sau polițist … dar pot face și cercetări științifice, fie geograf, oceanograf, explorator sau vânător de comori … deoarece adoră provocările și aventurile. Astfel, ar putea deveni destul de nefericite dacă ar trebui să aibă locuri de muncă plictisitoare, de exemplu la birou de la 9 la 17.

LEADERSHIP

O apă Yin foarte prosperă va inspira oamenii, oferindu-le o nouă viziune. Se vor înconjura de o echipă de executanți pentru că nu sunt foarte buni la detalii. Petrec mult timp comunicând cu oamenii și inoculează responsabilitatea în rândul membrilor echipei.

O apă Yin echilibrată este în măsură să ofere sfaturi foarte bune subordonaților, în timp ce o apă Yin slabă adesea determină frustrarea celor din jur din cauza inconsecvenței lor și, de asemenea, au tendința de a-și amesteca viața personală cu viața profesională, ceea ce ar putea cauza probleme suplimentare.

Se așteaptă la angajament deplin din partea subordonaților și, dacă lucrează 80 de ore pe săptămână, așteaptă același lucru și de la subordonați.

Atunci când se află sub presiune, au tendința de a se concentra pe prea multe detalii, pierzându-și percepția asupra realității și a imaginii de ansamblu.

Ca lider, pentru ei cel mai important lucru este să învețe să se concentreze pe cele mai importante obiective și, de asemenea, foarte important – că trebuie să termine ceea ce încep.

AFACERI

Apa Yin nu este capabilă să înceapă propria afacere până când nu învață să se focuseze pe un singur lucru, pe o singură direcție – ceea ce ar putea fi o decizie destul de dificilă pentru ei!

De asemenea, în general, nu sunt foarte talentați la afaceri, mai ales la cele care necesită consecvență și o structură organizată și procese logice, nu doar idei aleatorii…

Pe de altă parte, o apă Yin extrem de puternică, care a reușit să depășească toate aceste slăbiciuni, va avea capacitatea de a-și conduce propria afacere fără nicio problemă, în timp ce o apă Yin mai puțin prosperă, va trebui să se înconjoare de o echipă foarte bună pentru a reuși să abordeze toate aspectele afacerii pentru a o face să funcționeze.

Apei Yin îi place să fie liberă, de aceea vor căuta întotdeauna să înceapă o afacere care să-i ajute să realizeze acest lucru.

Se pot descurca bine în orice afacere în care implică multă comunicare cu oamenii, deoarece au capacitatea de a-i îngriji pe oameni și de a-i face fericiți. De asemenea, se bucură să participe la procesul de planificare și de creație, chiar mai mult decât punerea în practică a planului sau a ideii în sine, de aceea s-ar putea să se plictisească dacă procesul de realizare a acestor planuri și idei durează prea mult să se manifeste în realitate. Nu le place prea mult să lucreze în domenii precum administrare, contabilitate sau activități logice. Jobul lor trebuie să fie cu ceva legat de lucrul și interacțiunea directă cu oamenii.

PROSPERITATE

Apa Yin se simte bine atunci când vorbim de investiții pe termen scurt și este capabilă să-și asume riscuri, în special apa Yin prosperă, care se dezvoltă pe seama riscurilor.

Pe măsură ce câștigă bani valorificându-și ideile și abilitățile și, întrucât sunt în general plini de idei, pot face o adevărată avere din asta.

Apei Yin slabe îi va lipsi curajul de a lua decizii curajoase, de aceea s-ar putea baza pe alți oameni care să ia decizii în locul lor; dar apa Yin prosperă sau apa Yin echilibrată are mai mult control și ideilor lor sunt mult mai bine structurate și sunt capabile să facă bani cash mult mai ușor.

RELAȚIILE CU OAMENII

Persoanele apă Yin tind să lege prietenii cu tot felul de oameni, fără a ține seama de statutul lor financiar sau educațional. Sunt interesate cu adevărat de oameni și se conectează cu ușurință cu alți oameni. După ce vor găsi un grup de oameni care li se potrivesc, vor reveni cu bucurie în acel grup, în mod regulat. Pentru ei, acesta este locul ideal în care se pot relaxa, se pot simți bine și se pot bucura de o conversație plăcută.

Într-o lume ideală, apa Yin s-ar putea stabili cu ușurință pe o insulă îndepărtată, înconjurată de de cei mai buni prieteni, unde se pot bucura de compania lor și pot dezvolta lucrurile în felul lor.

Le plac dezbaterile și adesea, printre prietenii lor, au un „adversar” preferat pe care le place să-l conteste în mod regulat, pentru a provoca noi dezbateri și noi idei. Dar aceste dezbateri se pot încinge și apa Yin ar trebui să învețe când să se oprească!

O apă Yin puternică poate influența destul de mult prietenii și îi poate face pe aceștia să facă ceea ce își doresc. Aceste acțiuni sunt în cea mai mare măsură dezinteresate. Pe de altă parte, o apă Yin slabă poate fi manipulatoare și poate provoca probleme atât pentru sine cât și celorlalți.

Personalități GUI – apă yin:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: