fbpx

Trinitatea Cosmică

The Cosmic Trinity book

În metafizica chineză se spune că destinul unei persoane este influențat de Trinitatea Cosmică – Cer, Pământ și Om.

CERUL

Cerul este o mână care ți se întinde. Este ceea ce ți se oferă, dar nu datorită propriilor alegeri, ci datorită unor forțe care se află dincolo de capacitatea ta de control. Momentul nașterii și imposibilitatea de a-ți alege părinții sunt primele și cele mai elocvente exemple.

PĂMÂNTUL

Știința a demonstrat deja că mediul înconjurător are capacitatea de a modela omul. Cei care se află într-un anumit mediu, obiectele și lucrurile din acel mediu, precum și mediul de viață în sine joacă un rol determinant în influențarea personalității, comportamentului și obiceiurilor unei persoane. În metafizica chineză, Pământul se referă la forțele și energiile invizibile care ne influențează pe noi toți. Acest fenomen este cunoscut și sub denumirea de Feng Shui.

OMUL

Nu în ultimul rând, există Omul. Acesta reprezintă propria voință, liberul arbitru, alegerile personale. Deciziile pe care le iei și ceea ce faci ca urmare a deciziilor tale. Totalitatea tuturor deciziilor pe care le iei și a tuturor alegerilor pe care le faci în viață influențează întodeauna calitatea vieții tale. Metafizica chineză, în special prin artele Qi Men Dun Jia și BaZi, îți oferă posibilitatea de a cunoaște cu o precizie absolută toate opțiunile disponibile pe care le ai și dintre care poți alege.

Acestea sunt cele 3 forțe care influențează în permanență destinul unei persoane, destin care totuși nu este “bătut în cuie”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: