fbpx

15 Reguli de Aur din Feng Shui tradițional pentru alegerea ideală a casei sau apartamentului

Coperta față Broșură - 15 reguli de aur din FENG SHUI TRADIȚIONAL pentru alegerea ideală a casei sau apartamentului 2018.09 830x1258

Click pe imagine!

În viața fiecăruia dintre noi, vine un moment când suntem puși în situația să alegem o casă sau un apartament în care vom locui împreună cu familia.

Momentul are o importanță deosebită, de această alegere depinzând atât evoluția viitoare a posibilităților și oportunităților de dezvoltare personală, academică, profesională și financiară ce vor apărea în viața fiecărui membru al familiei, cât și maximizarea potențialului de a trăi sănătos, în deplină armonie cu cei dragi.

Există câteva reguli de bază în Feng Shui tradițional, pe care le-am învățat de la maeștrii mei, Dato Joey Yap și Risvan Vlad Rusu, și care se aplică la momentul alegerii locuinței, fie că este vorba despre o casă sau un apartament, fie că va fi cumpărată, construită sau închiriată.

Aceste 15 REGULI DE AUR sunt adaptate evident de la textele vechi la vremurile actuale, pentru că la momentul nașterii și scrierii lor, în urmă cu mii de ani, nu existau trenuri, lifturi, blocuri turn.

Regulile de față reprezintă un rezumat trecut prin filtrul personal al autorului, rezultat al lecturării a mii de pagini  de manuale și cursuri susținute și aparținând maeștrilor mei, în sute de ore de studiu personal și de practică a subsemnatului.

Schimbă-ți viața în bine!

Obține, citește și aplică cele 15 Reguli de Aur!

Click pe imagine!

Coperta față Broșură - 15 reguli de aur din FENG SHUI TRADIȚIONAL pentru alegerea ideală a casei sau apartamentului 2018.09 830x1258

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d