fbpx

Personalizarea alegerii unei case în Feng Shui în funcție de numărul Gua

Pentru a vă ajuta să identificați un imobil cât mai potrivit pentru dumneavoastră, fie că e vorba despre un apartament, o casă sau un birou, va fi foarte util ca toată strădania dumneavoastră de a-l identifica, să aibă o conotație cât mai personală. Aceasta presupune să vă integrați și pe dumneavoastră în tot procesul de evaluare Feng Shui a imobilului.

Metoda evaluării raportului dintre numărul personal Gua (Ming Gua – trigrama destinului personal) și elementul imobilului, presupune în primul rând să știți care este Ming Gua -ul dumneavoastră.

Ming Gua – trigrama destinului personal – este și aceea care se folosește în determinarea direcțiilor personale favorabile și nefavorabile, care țin exclusiv de persoană și nu de locație, dar această chestiune va fi explicată pe larg în alt capitol.

Astfel, utilizând tabelele de calcul, puteți identifica cu ușurință numărul dumneavoastră personal Gua, cu precizarea că la baza calcului se află anul nașterii și sexul dumneavoastră.

Schimbă-ți viața în bine!

Obține, citește și aplică Metoda evaluării raportului dintre numărul personal Gua și elementul imobilului, dar și cele 15 Reguli de Aur din Feng Shui Tradițional!

din Google Play Books, click pe imaginea de mai jos:

Coperta față Broșură - 15 reguli de aur din FENG SHUI TRADIȚIONAL pentru alegerea ideală a casei sau apartamentului 2018.09 830x1258

Un răspuns la „Personalizarea alegerii unei case în Feng Shui în funcție de numărul Gua”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: