fbpx

Recrutezi. Angajezi. Cauți oameni potriviți.

Recrutezi. Angajezi. Cauți oameni potriviți. Cunoaștem scenariul.

Recrutare BaZi

Dar dacă totuși directorul pe care îl cauți nu are nicio aptitudine nativă managerială sau de leadership?

Dar dacă CV-ul lui/ei este impecabil, fără cusur, speech-ul perfect, răspunsurile ca din carte, însă…

Teste psihologice sunt nenumărate, însă dacă acel candidat și-a făcut bine temele, le va trece cu brio! Doar testele, nu și înfruntarea cu realitatea din piață…

De câte ori nu ai angajat, investind resurse, încredere, speranțe, ca apoi, după o scurtă perioadă de timp să constați că decizia ta ar fi putut fi mai bună? 😀

Nu trebuie să-mi răspunzi. Am pățit și eu asta la multinaționalele unde am lucrat ca manager, de zeci de ori, cu tot sprijinul firmelor de recrutare!

Partea interesantă vine abia acum! Doar pentru cunoscători ai domeniului.

Știai că poți afla cu precizie potențialul profesional autentic nativ pe care îl are candidatul tău?

Știai că poți să reduci aproape de zero riscul de eșec la momentul recrutării?

Tehnica nu am inventat-o eu, e veche de mii de ani și face parte din complexa știință a artelor metafizicii chineze. Eu doar am studiat-o cu cei mai buni profesori din lume și am aplicat-o! Descifrarea hărții personale BaZi a fiecărei persoane îți relevă informații prețioase care de multe ori nu sunt evidente, aparente, ci mai degrabă chiar ascunse de interlocutor.

Păi crezi că generalii armatelor dinastiilor chineze erau aleși oricum, pur și simplu? Sau crezi că orice cetățean putea fi împărat? Sau orice femeie putea fi soția împăratului?

Regulile se aplică și acum, în vremurile actuale: angajezi și e bine să știi ce angajezi. Unii candidați pot fi manageri, alții executanții prefecți.

Harta personală BaZi a fiecărui candidat îți poate oferi enorm de multe informații. Despre potențialul și capacitățile fiecăruia.

Mulți angajatori (nu le voi publica numele, fiind o analiză absolut confidențială) mi-au confirmat demult rezultatele.

Mă gândeam că îți poate fi de folos și ție, să poți vedea cu adevărat cum este și cine este profesionistul din fața ta, viitorul tău coleg sau cel pe care îl recomanzi, cel care va face diferența dintre profit și pierdere.

Știu că ți-am trezit interesul.

Dar mai am încă o surpriză pentru tine!

Știu că nu îți este foarte ușor financiar, așa că doresc să te ajut!

Primii 5 antreprenori / recrutori care solicită ferm analiza potențialului profesional al candidaților lor, primesc un bonus important: analiza gratuită a încă 3 candidați pentru aceeași poziție!

Mai fain ca la teleshoping: 1+3 gratuit! 😊

Cât ar trebui să investești în afacerea ta dacă vrei să vezi 4 candidați? 250 lei pentru fiecare analiză, adică 4 x 250 = 1000 de lei

Bonus-ul este de 750 lei, iar valoarea investiției finale este de doar 250 lei pentru 4 candidați!

E pe bune, ofertă valabilă doar pentru primii 5!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: