fbpx

Ghidul începătorului – Interpretarea hărții BaZi – coloanele destinului

Singurul lucru constant în viață este schimbarea.” – François de La Rochefoucauld

Schimbarea este tot ceea ce faci pentru a te transforma, pentru a deveni diferit, de dorit în sens pozitiv. Schimbarea poate avea loc în viața ta personală, dar și la locul muncă sau în afaceri, pentru a te putea adapta și a face față unor situații de criză, dar și pentru propria ta dezvoltare și evoluție.

Schimbarea se învață, se acceptă și se creează.

Însă întotdeauna, pentru ca situația și lucrurile din jurul tău să se schimbe și să devină mai bune, trebuie ca “tu” să te schimbi mai întâi!

Orice schimbare începe cu o decizie. Deciziile sunt cele care te pot motiva să faci ca lucrurile să se întâmple. Iar calitatea deciziilor tale va determina calitatea vieții pe care o vei trăi. Deciziile le luăm pe baza opțiunilor și posibilităților pe care le avem. Cu cât opțiunile noastre sunt mai bune, cu atât și deciziile vor fi mai bune.
Fiecare om are o abordare personal definită și unică de luare a deciziilor, bazându-se pe propriile percepții.

Interpretând harta BaZI – coloanele destinului, vei înțelege mai bine fiecare personalitate dar și potențialul fiecărui om – care sunt deja încrustate în ADN-ul destinului. Vei înțelege mai ușor modul cel mai benefic de luare a deciziilor, ținând cont atât de personalitate cât și de potențial.

Personalitatea și potențialul sunt cele care influențează în mod decisiv calitatea deciziilor și care, în cele din urmă, își pun amprenta asupra calității vieții.

Așa începe transformarea.

Ghidul începătorului - BaZi - Transform Your Life - coperta față

 

DESCARCĂ GRATUIT GHIDUL ÎNCEPĂTORULUI!

Click pe linkul de mai jos:

CĂTĂLIN VASILOIU – BaZi – Ghidul începătorului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: