fbpx

Cum sunt persoanele dominate de elementul BING – foc yang

BING foc yang

DEMNE DE ÎNCREDERE

Pătimașe, entuziaste, directe

________________________________________________

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Contactează-mă aici: CONTACT
_________________________________________________

 

PERSONALITATE

Când analizezi o persoană Foc Yang, cea mai simplă comparație este să te gândești la cum arată Soarele. Focul Yang chiar are legătură cu focul, lumina și căldura emanate de Soare, care strălucește și învăluie Terra și care susține apariția și perpetuarea vieții tuturor ființelor. Oare cum ar fi planeta noastră dacă Soarele nu ar mai exista?

La fel și persoanele care au Maestrul Zilei Focul Yang, sunt la fel de demne de încredere precum este și Soarele. Poți fi întotdeauna sigur că, indiferent de ce se va întâmpla, te poți baza pe ele, pentru că vor străluci din nou la răsărit, în fiecare zi. Vor fi întotdeauna acolo să te sprijine și să-ți ofere alinarea, mai ales atunci când simți nevoia să plângi pe umărul unui prieten.

Persoanele Foc Yang sunt acel element care atunci când fac ceva nu cer nimic în schimb, având mereu dorința de a oferi, ceea ce le face foarte populare și cunoscute. Însă reversul este că sunt foarte independente în relații de orice fel.

Soarele este centrul sistemului solar și al creației. Aceste persoane sunt creatoare remarcabile de idei, sisteme și modele noi, chiar revoluționare. Aceasta le face să pară câteodată desprinse de realitate sau să pară că trăiesc în propria lor lume iluzorie.

Pe de altă parte sunt pline de mărinimie, de înțelegere, de bunătate și generozitate. Le întâlnim frecvent ca sponsori principali și susținători importanți ai unor acțiuni caritabile și de binefacere.

Fiind persoane foarte energice și pline de vitalitate, rareori le vei vedea plângându-se de oboseală sau de altceva, iar atunci când o fac, cu siguranță este vorba despre ceva destul de serios.

Sunt foarte perseverente și depun toate eforturile pentru a finaliza un proiect, dar o fac cu pasiune și ardoare. Însă perseverența lor le poate și dăuna, având tendința să-și creeze singure dificultăți, perseverența putându-se cu ușurință transforma în insistență exagerată.

Iar dacă le stai în cale, ți-o vor spune în modul cel mai direct și fără menajamente.

Gândirea și judecata lor sunt caracterizate de optimism, de tendința de a vedea mereu “partea plină a paharului”, însă și de o oarecare doză de superficialitate în a evalua o situație, bazându-se mai mult pe ceea ce pot observa.

În general respectă regulile cu strictețe și nu prea poți să ai surprize neplăcute din acest punct de vedere.

_______________________________________________

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Contactează-mă aici: CONTACT
________________________________________________

CARIERĂ

În poziția de lideri sunt persoane răbdătoare, blânde și puțin naive. Le pasă cu adevărat de oamenii din subordinea lor și îi vor ajuta în special pe cei care au un ritm de învățare mai lent. Dar, dacă subordonații sunt lipsiți de responsabilitate sau refuză să se schimbe, persoanele Foc Yang pot deveni foarte aprige și impetuoase. Singurul lucru care le deranjează cu adevărat, sunt oamenii iresponsabili din propria echipă.

Principalele calități personale la locul de muncă: pline de energie și foarte motivate, își îndeplinesc mereu atribuțiile de serviciu, care, dacă sunt clar stabilite și acceptate, le va crea un sentiment de siguranță ce le va face să atingă excelența profesională.

Sunt mereu dispuse să-și ajute colegii de muncă ca aceștia să se dezvolte, dar pe de altă parte au nevoie de independență și autonomie în acțiune și de suficient spațiu ca să poată “străluci”, deși nu le displace spiritul de echipă.

Își asumă cu ușurință responsabilități, sunt obișnuite cu rutina la locul de muncă (la fel cum face și Soarele: răsare și apune, răsare și apune – la nesfârșit) și le place să fie lăudate la locul de muncă.

Sunt conservatoare și preferă să evite asumarea de riscuri, astfel încât de multe ori ratează oportunități chiar din această cauză.

RELAȚIA CU PRIETENII ȘI COLEGII

Persoanele dominate de Focul Yang sunt emoționale și sensibile. Au capacitatea de a relaționa cu ușurință și își fac imediat prieteni în colectivitate, iar aceste prietenii vor fi întotdeauna de lungă durată și caracterizate de loialitate.

Țin foarte mult la relațiile pe care le au cu ceilalți, punând pe primul loc oamenii, iar când trebuie să ia o decizie nu scapă din vedere efectele pe care le poate avea aceasta asupra relației și modul în care va fi afectată relația.

BOGĂȚIE ȘI PROSPERITATE

Principala caracteristică a persoanelor care au Maestrul Zilei Focul Yang, în privința finanțelor și a banilor, este prudența și sunt adepte ale proverbului “Paza bună trece primejdia rea”. Așa că nu-i vei vedea niciodată investind “legate la ochi”, în afaceri neverificate de alții anterior.

Vor face întotdeauna afaceri cât mai sigure cu putință, care presupun un nivel foarte scăzut de risc, dar acest lucru le va împiedica adesea să obțină profitul pe care îl previzionează.

De aceea, ca și în cazul carierei, vor rata multe oportunități de dezvoltare financiară, preferând siguranța în locul profitului.

Puncte forte:

 • Creative
 • Generoase
 • Optimiste
 • Perseverente
 • Demne de încredere
 • Prietenoase
 • Energice
 • Loiale

Puncte slabe:

 • Ușor egoiste
 • Superficiale
 • Conservatoare
 • Excesiv precaute
 • Nerealiste
 • Centrate pe sine
 • Inflexibile
 • Insensibile

Personalități celebre Bing – Foc Yang:

_______________________________________________

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Contactează-mă aici: CONTACT
________________________________________________

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: