fbpx

Cum sunt persoanele dominate de elementul YI – lemn yin

YI lemn yin

DELICATE ȘI ELEGANTE

Întotdeauna cu mult bun simț

____________________________________________________________

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Contactează-mă aici: CONTACT
____________________________________________________________

Când vă gândiți la lemnul Yi, cel mai potrivit ar fi să vă imaginați un lan de cereale, un deal plin cu viță de vie, un câmp de floarea soarelui. Aspectul lor emană grație și eleganță, de obicei fiind caracterizat ca fiind un lemn delicat.

Persoanele dominate de elementul de lemn yin Yi sunt adesea caracterizate de blândețe, sunt liniștite și afișează un temperament foarte calm. De cele mai multe ori lasă o impresie plăcută în jur, au un aer sofisticat și sunt foarte manierate comportamental și verbal. Au o mare capacitate de a-i fermeca pe cei din jur și reușesc să capteze atenția prin modul plăcut în care le vorbesc celorlalți.

De regulă, persoanele de lemn yin Yi sunt de asemenea foarte expresive și creative, având capacitatea de a-și urmăriri permanent ideile. Dacă veți ieși împreună la o petrecere sau la un restaurant, acestea vor avea o ținută de o eleganță aproape perfectă, vor ști de bună seamă cum trebuie să fie folosite tacâmurile și nu-și vor păta hainele niciodată cu sos sau vin roșu.

O MINTE SCLIPITOARE ȘI AGERĂ

Folosește cuvinte inteligent și are un comportament fermecător

Au capacitatea de a-și exprima cu ușurință ideile și sentimentele prin cuvinte, tocmai pentru că au un spirit ager și o minte ascuțită. Sunt persoane inteligente, amuzante și poartă conversații liniștite și sunt capabile să fie fermecătoare chiar și atunci când se află în prezența unor persoane mai dure sau mai crispate.

Demonstrează aproape întotdeauna tact și diplomație în discuțiile cu ceilalți și tocmai din acest motiv sunt seducătoare, captivante și au un magnetism aparte. Până să îți dai seama ce se întâmplă, deja ai cedat farmecului lor personal.

Au abilitatea de a depăși problemele și situațiile dificile prin abordarea acestora din diferite perspective. Nu pot fi caracterizate ca având prea multe prejudecăți, însă cea mai mare slăbiciune a lor este faptul că au tendința de a fi superficiale și fără a depune efortul de a intra prea mult în detalii. Cu alte cuvinte, modul lor de gândire este câteodată lipsit de profunzime.

Atunci când chiar este nevoie, ele pot fi foarte calculate și din această cauză par a se mișca mult mai greu decât de obicei, dar reușesc astfel să găsească modalități de rezolvare a oricăror probleme. Sunt capabile să improvizeze din mers, dar tocmai de aceea, soluțiile oferite astfel nu au efecte pozitive pe termen lung, tocmai pentru că deciziile au fost luate rapid și fără o analiză profundă.

EMOȚIONALE

Se apleacă la fiecare pală de vânt

____________________________________________________________

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Contactează-mă aici: CONTACT
____________________________________________________________

În general, emoțiile sunt cele care întunecă gândurile, logica și capacitatea de analiză a persoanelor dominate de elementul de lemn yin Yi, deoarece în situații de criză nu sunt capabile să-și păstreze cumpătul și să rămână liniștite și calme.

Se enervează repede, se entuziasmează la fel de repede, la fel cum spicele dintr-un lan de grâu se apleacă sub rafalele de vânt ale unei furtuni. Ca atare, au tendința câteodată să lase emoțiile și nervozitatea să influențeze modul lor de gândire, iar acest lucru le poate fi favorabil sau nu.

ABILITATEA DE GÂNDI ȘI ACȚIONA ÎN SOCIETATE

Depășesc dificultățile cu ajutorul prietenilor

Sunt cei mai buni negociatori. Sunt înzestrate nativ cu abilități de relaționare, însă colectivul și cercul de prieteni își pot pune amprenta semnificativ asupra modului lor de gândire. Dacă au șansa să fie înconjurați de oameni inteligenți, deștepți și înțelepți, atunci au șansa de a-și perfecționa modul de gândire și de a atinge un nivel superior.

Modul de gândire al acestora este foarte mult influențat de opinia celor din jur. Dacă observă că părerea celor din jur este verificată și nu prezintă riscuri, atunci vor continua să acționeze fără ezitare în acea direcție.

Au și o imaginație foarte bogată, dar când aceasta se confruntă cu realitatea, va avea un efect negativ asupra modului lor de gândire. Tot prietenii sunt cei care îi vor menține totuși cu picioarele pe pământ.

Personalități notabile YI – lemn yin:

 

____________________________________________________________

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Contactează-mă aici: CONTACT
____________________________________________________________

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: