fbpx

Cum sunt persoanele dominate de elementul GENG – metal yang

GENG metal yang

Persoanele Geng adoră provocările și sunt probabil cele mai rezistente în general, prin natura lor.

Asemenea unui topor sau săbii care sunt călite în foc, persoanele Geng se vor dezvolta chiar și în medii sociale dificile. Sunt competitive și le place instinctiv să câștige.

O persoană Geng rafinată este o persoană care a trecut printr-o mulțime de încercări, necazuri și greutăți, dar care a supraviețuit cu succes.

Sunt cei mai loiali oameni. Cu toate acestea, în căutarea neobosită a evoluției, tind să acorde mult mai puțină atenție detaliilor și câteodată să fie prea impulsivi în luarea deciziilor. De asemenea sunt, în general, cei mai puțin flexibili oameni.

PERSONALITATE

Cel mai puternic dintre toți

“Tare ca fierul, iute ca oțelul”, Geng este o persoană dură, chiar și după ce a trecut prin toate greutățile vieții, având capacitatea de a supraviețui oricăror vicisitudini ale destinului. Munca asiduă și perseverența sunt cele care o fac să meargă mai departe. Este caracterizată de disciplină, capacitate de concentrare și forță fizică și psihică.

Filantropia

Este cunoscută că acordând o mare importanță relațiilor de prietenie. Deși pare în aparență dură și neprietenoasă, este de fapt o persoană foarte grijulie cu cei din jur. Ar fi dispusă la eforturi suplimentare doar pentru a-și ajuta un prieten aflat la nevoie.

Nu tolerează nedreptățile, cu atât mai mult atunci când se întâmplă prietenilor sau celor dragi. Pledează adesea pentru susținerea unor cauze sociale și are un nivel de încredere ridicat în sistemul de justiție. Este o persoană foarte recunoscătoare. Își va aminti și îi va aprecia întotdeauna pe cei care au ajutat-o și sprijinit-o de-a lungul timpului.

Perseverența

Pentru Geng, ambițiile sunt asemenea unui război. Nu se va opri niciodată, indiferent de prețul pe care va trebui să-l plătească. Este mereu în alertă, fără nicio pauză care să-i distragă atenția. Crede cu fermitate în puterea faptelor și a acțiunilor și nu se va opri până nu își va atinge obiectivele. Din această cauză, va fi caracterizată de alții ca fiind grăbită și ignorantă. Are o capacitate de concentrare extrem de puternică și nimic nu o poate opri odată ce obiectivul este stabilit.

Există totuși o problemă care apare, însă doar dacă puterea elementului Metal Yang Geng este slabă. Acele persoane vor avea tendința să resimtă o lipsă de determinare în a-și stabili scopuri în viață.

BOGĂȚIE ȘI PROSPERITATE

Are tendința de a face lucrurile exact invers față ceilalți. Acest lucru are două tăișuri, cu excepția cazului în care are abilitățile și cunoștințele necesare, deoarece acest tip de atitudine poate merge într-o direcție nedorită și se poate întoarce cu ușurință împotriva sa.

Depinde într-adevăr dacă este un oțel rafinat, călit de anii de școală și de experiență, sau dacă este un fier brut neprelucrat și ignorant căruia îi plac jocurile riscante.

Pentru Metalul Yang, cea mai mare provocare în atingerea succesului în viață este simpla stabilire a unor obiective clare. Acest fapt este extrem de important, chiar unul crucial. Așadar, pentru Metalul Yang este foarte important să existe o presiune din familie încă de la o vârstă fragedă, cineva care să-l împingă de la spate și care să insite să aibă parte de foarte multă școală și educație, provocări și multe experiențe. Presiune din partea familiei îl va ajuta să-și stabilească obiectivele încă de la începutul vieții, iar acestea vor trebui să fie clare și precise.

Cheia succesului pentru ei este aceea de a intra în afaceri cu atitudinea potrivită și cu capacitatea de a controla orice element de foc, care, dacă este prea intens pentru ei, le poate fi foarte dăunător. Este important ca persoanele Metal Yang să-și verifice harta personală a destinului și să vadă cât de mult foc au în hartă și dacă acesta poate fi controlat sau nu – conform ciclului de control al elementelor – deoarece, în cele din urmă, elementul foc îi va putea distruge.

Astfel, un persoană Metal Yang, fără o presiune puternică de la o vârstă fragedă, este foarte probabil să devină foarte leneșă, dezorientată și, prin urmare, nefericită. Problema este că la o vârstă înaintată este foarte dificil să se mai schimbe lucrurile, este nevoie de mult mai mult consum energetic și presiune pentru a mai putea transforma un fier ruginit într-un oțel călit. Acesta este motivul pentru care primii ani de viață sunt cruciali pentru succesul lor în viitor.

PRIETENIE ȘI RELAȚII

Una dintre caracteristicile cheie ale persoanelor Yang Metal este loialitatea față de prieteni; pur și simplu sunt prezente mereu pentru prieteni, mai ales dacă această prietenie își are rădăcinile în copilărie. Deși nu exteriorizează prea multe emoții, sunt gata întotdeauna să sară în ajutor, fără nicio ezitare.

Sunt foarte loiali și tocmai de aceea pretind în mod natural același nivel de loialitate de la prietenii și partenerii lor. Dacă răniți un Metal Yang, acesta va resimiți rana foarte adânc și nu va uita niciodată.

Având în vedere caracterul lor prietenos, oamenii sunt surprinși deseori de cât de ușor Metalul Yang își face totuși dușmani. Acest lucru apare în mod special la locul de muncă unde Metalul Yang îi va vedea pe ceilalți ca fiind concurenți și se va arunca foarte ușor în bătălii nemiloase împotriva acestora.

De asemenea, deoarece elementul metal este în legătură cu legea, Metalul Yang reprezintă justiția și urăște nedreptatea și se va lupta până la capăt pentru a-și ajuta prietenii aflați la necaz sau, în general, pe cei lipsiți de ajutor. Asemănător lui Robin Hood – sau celor trei mușchetari care aveau motto-ul „toți pentru unul și unul pentru toți”, este mereu dispus să ia atitudine și să-i protejeze pe sărmani. Dacă observă o nedreptate și nu reacționează pe moment la aceasta, va avea ulterior un sentiment profund de vinovăție. Pe de altă parte, dacă reacționează prea repede și ferm, aceasta poate amplifica și da naștere mai multor conflicte, iar mentalitatea specifică de tipul “mai întâi trage și întreabă după aceea” poate fi ca urmare a faptului că a evaluat greșit situația și a lovit pe cine nu trebuia!

Puncte forte:

 • Realist
 • Harnic
 • Rezistent la presiune
 • Puternic
 • Altruist
 • Loial
 • Sistematic
 • Determinat
 • Autoritar
 • Responsabil
 • Cinstit

Puncte slabe:

 • Încăpăţânat
 • Inflexibil
 • Critic
 • Singuratic
 • Excesiv de competitiv
 • Își face dușmani
 • Impulsiv
 • Imaginativ
 • Mândru
 • Dur

Personalități celebre GENG – metal yang:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d