fbpx

Sectoarele negative ale casei sau biroului în anul Porcului de pământ, 2019

Sectoarele negative ale casei în 2019

– Wu Wang 五黃 Five Yellow – SUD VEST
– San Sha 三煞 Three Killings – VEST
– Tai Sui太歲 Grand Duke Jupiter – NORD VEST 3
– Sui Po 歲破 Year Breaker – SUD EST 3

______________________________

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Sună-mă la 0758035588
______________________________

Wu Wang 五黃 Five Yellow, Steaua anuală 5 – sud-vest (202.6 – 247.5):

Sectorul de sud-vest este afectat în 2019 de steaua 5 galben, acest lucru nu este deloc bun, aduce ghinion și reprezintă un motiv foarte serios să efectuați remedieri singuri sau apelând la serviciile unui consultant de specialitate.
Este foarte recomandat să nu interveniți mai deloc în sectorul din sud-vestul casei sau biroului dumneavoastră și să mențineți această zonă cât se poate de liniștită. De asemenea, să nu faceți activități zgomotoase, renovări sau lucrări de întreținere în acest an (2019). Când este activată, steaua Cinci Galben poate aduce dezastre, boli, procese și pierderi semnificative a averii, așa că fiți foarte atenți în sectorul de sud-vest în anul următor, deoarece acest sector va fi foarte afectat.
Remediul pentru a controla această afectare este elementul metal, însă despre cât, unde, cum și când trebuie amplasat remediul, vă va putea spune cu precizie un consultant Feng Shui.

The Three Killings, Cele 3 Omoruri – vest (247.6 – 292.5):

Este esențial să evitați orice formă de renovare sau lucrări de amenajare și decorațiuni interioare în partea de vest a casei sau biroului dvs. între 4 februarie 2019 și 3 februarie 2020. Nu trebuie să lucrați pământul prin săparea de șanțuri sau gropi (săparea gropilor mai mici pentru plantarea florilor și legumelor este totuși permisă), evitați să turnați fundații sau să efectuați orice fel de lucrări de întreținere cu orice echipament mecanic de mare putere în zonele din interiorul sau exteriorul casei sau din grădina dumneavoastră.
Dacă nu aveți altă opțiune decât să efectuați o activitate în vest în 2019, aș recomanda să efectuați neapărat analiza Feng Shui și amplasarea remedierilor pentru anul 2019.
Există și alte două reguli pe care ar trebui să le urmați în legătură cu CELE TREI OMORURI în 2019. În primul rând, dacă vă mutați biroul în jurul acestui an, nu stați niciodată cu spatele spre vest, este mai bine să stați cu fața la vest.
Dacă aveți o ușă în vestul imobilului, aveți grijă deosebită atunci când deschideți și închideți ușa, nu faceți zgomot și nu trântiți ușa. Asigurați-vă că aceasta nu este stricată (balamalele sau broasca), astfel încât deschiderea și închiderea ușii să se facă ușor, iar dacă există amortizor, acesta să nu trântească ușa.
Recomand efectuarea de urgență a reparațiilor casei sau a biroului dvs. în vest, astfel încât să nu intrați cu acestea în anul 2019.

Tai Sui (The Grand Duke of Jupiter) – nord-vest 3 (322.6 – 337.5):

La fel ca și CELE 3 OMORURI, lui Tai Sui nu-i place să fie deranjat nici el. Efectele lui Tai Sui pot fi bune sau rele, în funcție de stelele zburătoare anuale care vin în sectorul său.
În cazul în care ușa principală a casei sau biroului este îndreptată spre nord-vest, în anul 2019, la fel ca CELE 3 OMORURI, trebuie să încercați să evitați să trântiți ușa atunci când veniți sau plecați de acasă sau de la birou. Ar trebui să evitați săpatul de gropi sau șanțuri sau renovarea imobilului în această zonă în 2019. Se recomandă instalarea unui amortizor foarte performant la ușă, care să nu permită niciodată trântirea acesteia. Metoda tradițională chineză pentru evitarea efectelor neplăcute este analiza Feng Shui și amplasarea remedierilor înainte de începerea anului 2019.

Sui Po (Year Breaker) – sud-est 3 (142.6 – 157.5):

Sui Po se află față în față cu Tai Sui, care în anul 2019 este sectorul de sud-est 3. Ar trebui să acordați acestui sector aceeași atenție ca și celorlalte afectări anuale, fără să faceți renovări sau alte activități intense. Dacă este activată, această zonă poate provoca probleme de sănătate imediate, în special în ceea ce privește persoanele mai în vârstă, deci fiți foarte atenți în sectorul sud-est 3 al casei sau al biroului în acest an. În mod tradițional, există remedii specifice ce pot amplasate după ce consultați un specialist Feng Shui.

_____________________________

Vrei să afli mai mult? Ai o problemă urgentă?

Sună-mă la 0758035588
_____________________________

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: