fbpx

Previziuni, Feng Shui și Astrologie Chineză

În 4 luni de când am început să public previziunile energetice ale zilei, pe grupul de Telegram, am scris 214 pagini și 62855 de cuvinte… 😊 Acest grup gratuit include printre altele previziuni, feng shui, astrologie chineza.

Îmi doresc să vă fie de folos și chiar să utilizați aceste informații. Să nu lăsați să treacă vreo zi în care acțiunile importante ale vieților voastre să nu fie planificate din timp, pentru că dacă le veți lăsa să se petreacă oricând, la voia întâmplării, rezultatul final va fi unul incert și s-ar putea să nu vă convină.

Aceste tehnici din China Antică erau secrete și puteau fi folosite de un grup restrâns de persoane din anturajul Împăratului, deoarece era singurul care avea dreptul să dețină controlul absolut.

Qi Men Dun Jia, adevărata artă a războiului, combinată cu BaZi, astrologie și Ze Ri, alegerea datelor favorabile, sunt utilizate astăzi de mari puteri ale lumii.

De exemplu, războiul din Ucraina a început într-o zi și la o oră teribilă: 24 februarie 2022, ora 4:30 dimineața, adică an de TIGRU, lună de TIGRU, oră de TIGRU.

Cum arăta acea zi, iată mai jos:

previziuni feng shui astrologie
  • Zi de MAIMUȚĂ: YEAR BREAKER, MONTH BREAKER, HOUR BREAKER
  • Ofițerul zilei: DESTRUCTION
  • Constelație: ASTRIDE
  • Yellow & Black Belt: HEAVENLY JAIL
  • Stelele zilei: Destructive, Four Abandonment, Great Consumer, Wu Capital Heaven Sha

Toate aceste energii sunt favorabile DISTRUGERII și ÎNCEPUTULUI UNUI RĂZBOI. Sunt detalii care au fost minuțios pregătite, inclusiv ora la care a fost făcut anunțul operațiunii speciale.

Dar astăzi, cele mai multe „războaie” nu mai sunt neapărat fizice, care să implice folosirea forței brute, așa cum se întâmplă astăzi în Ucraina. Cele mai multe sunt „războaie” tăcute și nevăzute, pe care, pe unele dintre ele, nici măcar nu știm că se petrec, nu le putem vedea, auzi sau simți cu cele 5 simțuri. Ele s-au transformat în special în „războaie” economico-financiare și politice, în lupta pentru putere și dominație asupra piețelor financiare și asupra resurselor planetei. Și în purtarea acestora se folosesc: previziuni feng shui astrologie chineza.

Însă tehnicile din Metafizica Chineză sunt un instrument nelipsit din „arsenalul” celor mai puternici oameni de pe planetă.

Dacă nu sunteți încă printre cei care au experimentat în viața de zi cu zi puterea artelor Metafizicii Chineze, fie că vorbim de Feng Shui, de BaZi – astrologie chineză, sau de Qi Men – arta execuției strategice și a previziunilor, s-ar putea să vă reconsiderați poziția după ce veți afla ce au de spus o serie de personalități ale momentului în care trăim.

O mulțime de celebrități utilizează principiile Feng Shui și trăiesc în conformitate cu acestea: Johnny Depp, Oprah Winfrey, Madonna, Bill Gates, Julia Roberts, Tommy Hilfiger, Steven Spielberg, Deepak Chopra, V. și D. Beckham, George Clooney, Meghan Markle, Gwyneth Paltrow, Donald Trump și alții…

Previziuni Feng Shui Astrologie Chineza

Oprah Winfrey: „Dacă încă mai crezi că nu ți-ai găsit calea, ei bine, aceasta ar putea fi chiar în fața ta. Probabil că Qi-ul din mediul tău, indiferent de motiv, este blocat. Poate că trăiești în prea mult haos, cu prea multă dezordine în fiecare colț. Sau poate obstacolele (dezordinea, mobilierul sau formele de relief) blochează literalmente Qi-ul și nu lasă oportunitățile să apară, astfel încât să puteți valorifica adevăratul potențial sau ceea ce eu numesc adevăratul scop al vieții. Folosirea sfaturilor Feng Shui te poate ajuta să ieși de pe drumul greșit și să-ți găsești calea către ceea ce ești menit să faci cu adevărat. Și odată ce descoperi asta, toate piesele de pe tablă se vor rearanja. Mulți alți oameni și-au găsit chemarea, dar dacă mediul în care trăiesc nu este în concordanță cu acest scop, Feng Shui te poate ajuta să rezolvi această problemă.”

William Doyle, fost director executiv al Băncii Chase Manhattan: „Fă lucrurile ca în Hong Kong; este exact ca un chestionar ingineresc.”

Clive Lubner – Studio de design interior Robb & Stucky: „De câte ori deschidem un nou magazin, vrem să ne asigurăm că totul este la locul lor. Succesul este mai ușor dacă ai creat o armonie pozitivă.”

Tommy Hilfiger: Se știe că Tommy Hilfiger încorporează conceptele Feng Shui în planurile sale și în designul showroom-urilor sale.

Niels Bohr, laureat al Premiului Nobel pentru fizică: „Înțeleg că Feng Shui funcționează indiferent dacă crezi sau nu în el.”

Previziuni Feng Shui Astrologie Chineza

George Clooney: Guardian a scris în 2020 că George Clooney crede atât de mult în puterea Feng Shui, încât chiar și-a proiectat trailere de pe platourile de filmare folosind aceste tehnici, ceea ce l-a ajutat în mod clar cu celebritatea, succesul și reputația.

Johnny Depp deține multe case diferite în întreaga lume și toate sunt construite pentru a satisface nevoile sale, utilizând Feng Shui. Johnny Depp are chiar și propriul său expert particular în Feng Shui pe statul de plată.

Drew Barrymore „Nu prea înțeleg arhitectura unei camere de hotel. Dar poate n-ar strica un pic de Feng Shui pe ici, pe colo.”

Gwyneth Paltrow este un alt nume în lumea celebrităților, care este un mare practicant al artelor metafizicii chineze, pe care le folosește pentru a transforma energia unui spațiu. Este cunoscută pentru utilizarea și implementarea tehnicilor Feng Shui în casa ei.

Julia Roberts a folosit Feng Shui în scopul succesului și progresului în carieră.

Feng Shui și Madonna sunt două cuvinte care vor genera numeroase rezultate atunci când sunt căutate pe Google. Madonna crede de mult în modalitățile liberale și spirituale de a-ți îmbunătăți viața, are inclusiv o expoziție cu elemente Feng Shui în vila în care trăiește.

Richard Branson folosește consultanți Feng Shui pentru orice, de la amplasarea ușilor în casa sa până la utilizarea acvariilor și fântânilor de interior și exterior.

Meghan Markle și-a dezvăluit dragostea pentru Feng Shui în blogul ei de stil de viață – The Tig, scris pe vremea când locuia în Canada. Ducesa de Sussex este o mare fană a artelor străvechi chineze, fiind convinsă că aranjarea mobilierului din casă într-un anumit fel, creează vibrații pozitive.

Previziuni Feng Shui Astrologie Chineza

Victoria și David Beckham: în 2011 a apărut informații despre David și Victoria Beckham, în timp ce se pregăteau pentru sosirea pe lume a celui de-al patrulea copil al lor și au decis să renoveze casele din Londra și Los Angeles conform principiilor Feng Shui. Victoria practică Feng Shui și în ziua de astăzi.

Sting folosește Feng Shui pentru a-și ține sub control furia și alte emoții negative. Menținerea stării de bine este scopul principal, iar Sting are cu siguranță capacitatea de a obține ceea ce își dorește.

Bill Gates crede atât de tare în conceptele Feng Shui încât și-a construit o casă de mai multe milioane de dolari din materiale naturale pentru a fi în armonie cu mediul înconjurător.

Steve Jobs era cunoscut ca fiind un practicant al artelor Metafizicii Chineze, în special Qi Men Dun Jia. Iar momentul lansării unui nou telefon sau produs Apple era judicios pregătit.

Donald Trump: „Nu trebuie să cred în Feng Shui, o fac pentru că îmi aduce bani”.

Steven Spielberg și-a construit casa astfel încât să fie în armonie cu principiile Feng Shui.


Dar tu? TU ce crezi despre previziuni, Feng Shui, Astrologie Chineza?

Scrie-mi părerea ta într-un comentariu!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: