fbpx

Eclipsa de soare din 25 octombrie 2022 – efecte și previziuni Qi Men Dun Jia

Eclipsa de soare
Eclipsa de soare din 25 octombrie 2022 – efecte și recomandări

De această dată este o eclipsă parțială, care apare atunci când Soarele și Luna nu sunt aliniate exact cu Pământul și astfel Luna obturează Soarele doar parțial. Acest fenomen poate fi observat de obicei de pe o mare parte a Pământului, în special în exteriorul benzii de totalitate..

În România, eclipsa începe la momente diferite, dar care nu diferă cu mult. Cel mai devreme începe în nord-vestul țării, la ora 12:20, iar cel mai târziu în sud-est, la ora 12:28.

Luna va începe să acopere Soarele din dreapta-sus. Durata fenomenul depinde de procentul de acoperire al Soarelui. Unde acoperirea este mai mare și durata este mai lungă.

În nord-vest durează 2 ore și 18 minute, iar în nord-est, 2 ore și 26 minute.

Umbra lunii se va deplasa pe suprafața globului pământesc între (aproximativ) orele 12:20 – 14:54, ora României.

Momentul celei  mai mari eclipse  are loc în jurul orei 13:30-13:35 ora României.

(vezi mai multe pe www.astro-urseanu.ro)

Având loc într-o zi de 亥 Hai/Porc, aceasta va afecta în special pe cei din zodiile:

 • 亥 Hai/Porc
 • 寅 Yin/Tigru
 • 卯 Mao/Iepure
 • 未 Wei/Capră.

Eclipsa de soare va afecta Palatul de NORD VEST!

În metafizica chineză, harta Qi Men Dun Jia include toate cele 12 luni dintr-un an.

Luna octombrie aparține palatului de Nord Vest, iar eclipsa de soare va afecta acele elemente prezente în palatul de Nord Vest.

Palatul de Nord Vest din harta Qi Men a anului 2022 conține:

 • Poarta Harm Door
 • Gardianul Snake
 • Steaua Hero
 • Tulpina cerească Gui

Poarta Harm Door reprezintă începerea a ceva distructiv, multe daune, stricăciuni, evenimente nefericite, eșecuri și obstacole. Deci afectarea va fi cu privire la aceste aspecte, adică vor fi mai multe piedici, conflictele vor escalada, va crește numărul de pierderi în general.

Gardianul Snake este gardianul lucrurilor ciudate și terifiante. Aduce cu el mister, întuneric, putreziciune și decădere. După cum sugerează imaginea șarpelui, este flexibil și otrăvitor.
Snake reprezintă dispute, conflicte cu privire la proprietăți și resurse naturale, așadar conflictele se vor intensifica, iar lupta asupra acaparării resurselor energetice va deveni și mai aprigă.

Steaua Hero va fi de asemenea afectată de eclipsa de soare și va genera o stare de îngrijorare legată de bani, bunuri și imobile, va afecta capacitatea de a socializa și relaționa, apetitul către activități de agrement și relaxare va fi mai scăzut decât normal.

Tulpina cerească Gui va fi de asemenea sub influența eclipsei de soare și va duce la o creștere a incidențelor bolilor legate de rinichi și pericard, sistem reproducător și sistem endocrin.


ECLIPSA DE SOARE – CARE ESTE EFECTUL ACESTEIA?

În astrologie, eclipsele solare sunt privite ca un semn rău în toate culturile, încă din antichitate și există multe superstiții pe această temă. Eclipsele sunt considerate evenimente negative, cel mai puternic afectate fiind persoanele care se nasc în timpul eclipsei.

Persoanele născute în timpul unei eclipse nu vor fi obligatoriu bolnave sau nefericite. Ceea ce vor resimți de-a lungul vieții va fi un grad mai redus de libertate a alegerilor, vor avea în general mai puține posibilități decât ceilalți, lucrurile vor merge mai greu deoarece le va fi mai dificil să-și armonizeze emoțiile și dorințele cu acțiunile personale.

Efectele unei eclipse se derulează pe o perioadă mai mare de timp, atât înainte cât și după producerea ei.

Dar, lăsând la o parte orice superstiție, o eclipsă generează o ”gaură neagră” care absoarbe energia, mai ales că are loc într-o zi, energetic vorbind, mai puțin bună.

Fiecare eclipsă de Soare coincide și cu faza de Lună nouă, așadar aceasta marchează un nou început, o nouă direcție în viață, conceperea și dezvoltarea de noi proiecte. Dar pentru ca ceva nou să poată apărea, ceva vechi trebuie să ia sfârșit.

Trebuie să mai spunem că pe perioada de timp cât este eclipsă, nu trebuie să ieșim afară din casă. Mai exact, pe 25 octombrie 2022 între orele 12:20 – 14:54, ora României, nu e bine să ieșim din casă. Nu trebuie să ne expunem, în niciun caz în intervalul în care eclipsa se află la maximul ei: 13:40-13:55, chiar dacă Soarele va fi acoperit de nori.

Oricine se expune 1 minut la eclipsă – înseamnă 1 an de ghinion!


RECOMANDĂRI PE TIMPUL ECLIPSEI

Eclipsele, în general, indiferent dacă sunt de soare sau de lună, totale, inelare sau parțiale, ele perturbă temporar câmpul magnetic al Pământului, consecința resimțită fiind aceea că induce efecte neprevăzute asupra sistemului energetic uman.

Iată de ce, este recomandabil să se evite desfășurarea de activități importante pe timpul eclipselor, precum:

 • vânzarea – cumpărarea de bunuri mobile și imobile
 • semnarea de contracte
 • investițiile
 • să aibă loc prima întâlnire (amoroasă sau de afaceri)
 • căsătoria
 • intervențiile chirurgicale
 • conceperea de copii (pe cale naturală sau prin FIV) și nașterea de copii
 • începerea unor tratamente energetice
 • mutarea locuinței ș.a.m.d.

Vrei să afli mai mult despre anul astrologic 2023 al Iepurelui de Apă? Vrei să știi ce te așteaptă în 2023?

Cătălin Vasiloiu - Feng Shui & Astrologie 2023 - Anul Iepurelui de Apă
Cătălin Vasiloiu – Feng Shui & Astrologie 2023 – Anul Iepurelui de Apă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d